De ce isi ascunde Andreea Mantea iubitul? Vedeta Kanal D a spus adevarul: "Sa stiti ca nu-l ascund! Te ascund?"

Author: Luiza Stama
Actualizat: 21 oct 2020, 15:59
Andreea mantea a vorbit despre iubitul ei

Andreea Mantea are o relatie de ceva timp, insa nimeni nu a stiut nimic pana acum despre barbatul din viata vedetei Kanal D. Recent, frumoasa prezentatoare tv a spus adevarul despre iubitul ei.

Andreea Mantea, indragita vedeta Kanal D este din ce in ce mai apreciata de public pentru faptul ca este o persoana deschisa si foarte sociabila. Fara aere de star, Andreea Mantea a ajuns la inimile a mii de romani, iar acest lucru nu este chiar la indemana oricui.

Andreea Mantea, marturisiri despre relatia ei

Recent, frumoasa prezentatoare tv si-a dorit sa inregistreze un vlog in care sa le raspunda fanilor la intrebari, insa s-a trezit intr-un live pe Youtube.

De ce a ales vedeta sa faca un live? Cu mult umor, Andreea Mantea a marturisit ca a renuntat la inregistrare pentru ca fanii au rugat-o sa nu mai publice clipuri foarte lungi, iar vlogul la care ea lucra chiar era unul lung.

"Nu mi-am propus sa intru in live, dar filmam de doua ore si am realizat ca este deja tarziu! Vreau sa va raspund la intrebari si am ales sa intru live! Am vrut sa fiu corecta! Va multumesc mult pentru mesajele frumoase! Va multumesc si pentru ca imi sunteti alaturi!", a inceput

Andreea Mantea live-ul.

Cu toate ca este o persoana deschisa si sociabila, Andreea Mantea pare ca l-a tinut ascuns pe iubitul ei, barbatul cu care se stie deja ca ea are o relatie de cateva luni de zile. Fanii nu au stat pe ganduri si, daca tot au avut ocazia sa ii adreseze intrebari vedetei Kanal D, au cerut raspunsuri si la acest capitol.

Citeste si: Felicitări! Fotografia care i-a pus pe jar pe prietenii Andreei Mantea

" De ce iti tii iubitul ascuns?", a fost intrebarea venita de la fani.

" Nu-l ascund! Sa stiti ca nu-l ascund! Te ascund?", l-a intrebat Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla in aceeasi incapere cu ea, in spatele camerei de filmat.

Adevarul despre relatia vedetei

Nu-l ascund! Pur si simplu am ales sa nu mai vorbesc despre viata mea personala.

N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred ca am imbatranit. Odata cu varsta vine si maturitatea. N-am stat sa ma axez ca am sau n-am, ca merge sau nu merge. La cate probleme am avut pana acum… unde ajungeam?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Andreea Mantea a spus tot! De ce a renuntat sa prezinte "Puterea dragostei": "Era prea frumos!"

Decat sa-mi vad numele scris cu tot felul de povesti d-astea. Odata cu varsta te axezi pe ce e mai important. Cred ca pur si simplu mi-a fost teama. Am alte lucruri pe care sa ma concentrez, si anume sa-l cresc pe David. Imi e bine asa, cred ca asta este raspunsul. De ce sa schimb ceva care merge?”, a marturisit Andreea Mantea in ultimul sau videoclip postat pe YouTube.

Citeste si: Ce a făcut Andreea Mantea după ce s-a întors din Turcia? A recunoscut: "Mi-a fost dor"

Alaturi de iubitul ei, acasa la Andreea Mantea, de unde vedeta a facut live-ul pe Youtube era si David, baietelul ei, care a chicotit adesea in cele 45 de minute in care mama lui a raspuns intrebarilor fanilor.

Citeste si: Nu ratati un nou episod de exceptie din ''Trairi alaturi de Andreea Mantea'', ASTAZI, de la 23:00, pe Kanal D