De ce Cristina Topescu nu a fost sunata de mama ei de Anul Nou? S-a aflat totul

Moartea Cristinei Topescu a cutremurat intreaga tara si mula lumea a ramas cu intrebari fara raspuns. De ce Cristina Topescu nu a fost sunata de mama ei de Anul Nou?

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata in casa ei, iar tragedia a cutremurat intreaga tara. Au aparut o multime de intrebari in legatura cu faptul ca jurnalista era extrem de singura si de izolata si nimeni nu s-a sesizat sa o caute o perioada lunga de timp.

Medicul Monica Pop, apropiata a Cristinei Topescu a oferit raspunsul la intrebarea despre mama jurnalistei, atunci cand opinia publica a ridicat intrebarea despre unde era mama Cristinei si de ce nu a sunat-o in perioada sarbatorilor si nici macar de Anul Nou.

Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, – a dezvăluit medicul Monica Pop în emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Citeste si: Cutremurator! Ce spune despre Cristina Topescu vecina care a sunat la politie: "Ba, sunteti tampiti!"

Citeste si: Cristina Topescu era terorizata. "A murit singura. Jur ca am sa dau toate aceste conversatii"

Monica Pop susține că Rodica Țopescu i-a respectat dorința fiicei sale, aceea de a fi singură, aceasta suferind după pierderea unei cățelușe în perioada fatidică: ”Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, – a mai spus Monica Pop pentru sursa citată.

cristina topescu

Citeste si: De ce a murit Cristina Topescu. Primele rezultate ale necropsiei dezvaluie ceva incredibil

Citeste si: Mama Cristinei Topescu i-a scris fiicei un mesaj sfasietor pe coroana de flori adusa la capataiul jurnalistei

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate