De ce boală suferea polițista care și-a curmat viața împușcându-se în cap: „Toată familia știa asta”

,
Adela

De ce boală suferea polițista care și-a curmat viața împușcându-se în cap: „Toată familia știa asta”

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

Adela, polițista din Strehaia care și-a pus capăt zilelor împușcându-se în cap, suferea de depresie. Prietenii tinerei spun că aceasta era profund afectată de mai bine de trei săptămâni, motiv pentru care încercau să o ajute să treacă peste în permanență.


In articol:

Adela, tânăra polițistă în vârstă de 25 de ani din Strehaia care și-a curmat ieri viața împușcându-se cu pistolul în cap, suferea de depresie. Apropiații tinerei au declarat că aceasta nu mai era în apele ei de mai bine de trei săptămâni din cauza unei depresii foarte profunde, care o făcea să se simtă foarte bolnavă.

Adela, polițista care s-a împușcat în cap, suferea de depresie

Adela

Adela, polițista care s-a împușcat în cap, suferea de depresie

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

Apropiații Adelei au făcut declarații dureroase și au povestit că toată familia și toți cei dragi îi erau aproape Adelei și încerceau să o facă să vadă partea bună a vieții, dar tânăra refuza să meargă la psiholog sau psihiatru.

Pe lângă asta, chiar cu o zi înainte de tragedie, iubitul Adelei a dus-o pe tânără la neurolog fiindcă se plângea de stări de rău și de dureri puternice de cap.

Citeste si: Cu cine a vorbit ultima oară la telefon Adela, polițista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia. Tânăra era căsătorită cu un polițist

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni... toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r.: soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, a mărturisit partenerul Adelei.

Adela s-a sinucis în timp ce era la serviciu

Tânăra a luat decizia ieri, de dimineață, să își încheie viața.

Înainte să recurgă la acest gest, tânăra a vorbit la telefon cu soțul ei, după care a mers în baia de la gara din Strehaia, unde s-a împușcat în cu pistolul pe care îl avea în dotare.

Citeste si: Cine este poliţista care s-a împuşcat în cap în această dimineață. Adela Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni

Adela a apăsat pe trăgaci când trecea trenul pentru a nu atrage atenția cu sunetul armei. La puțin timp după asta, colegul ei a venit să o caute și a găsit-o împușcată în cap, într-o baltă de sânge.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Cu cine a vorbit ultima oară la telefon Adela, polițista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia. Tânăra era căsătorită cu un polițist

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este poliţista care s-a împuşcat în cap în această dimineață. Adela Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies