De ce ai nevoie de un aparat de vidat in bucataria ta?

Aparatul de vidat permite păstrarea alimentelor în vid în pungi sau caserole speciale.

Aparatul înlătură aerul din pungi sau caserole, crescând semnificativ durata de păstrare a alimentelor, păstrându-le proaspete pentru o perioada mai mare de timp. Este un aparat multifuncțional pe care îl poți utiliza pentru vidarea mâncării, a sticlelor sau sigilarea pungilor. Acest aparat va face ca tot procesul să pară ușor.

Cum te ajută un aparat de vidat?

1. Elimina oxigenul și umiditatea - ambalarea prin vidare ajuta la conservarea alimentelor prin îndepărtarea aerului din punga în care sunt depozitate. Oxigenul și anumite bacterii care se dezvolta în prezenta sa afectează mâncarea în diferite moduri, incluzând mirosul, culoarea, gustul și textura. Odată ce mâncarea intra în contact cu aerul, începe sa-și piardă aroma naturala, iar aspectul sau se schimba treptat. Aceasta reacție afectează toate alimentele proaspete, chiar dacă efectele nu sunt imediate.

2. Salvează timp și bani - sigilarea porțiilor individuale de mâncare sau a gustărilor pentru fiecare membru al familiei va face ca acestea sa fie mult mai ușor de transportat și gata de consumat. Sigilarea produselor alimentare reprezinta o sursa de hrana proaspătă pe o perioada de timp de pana la 6 luni, în cazul cărnii. Acest lucru duce la creșterea economiilor personale, deoarece costurile alocate cumpărăturilor sunt reduse semnificativ.

3. Înmagazinarea devine eficienta - etanșarea prin vid asigura un ambalaj eficient și simplu de organizat. Mâncarea sigilata în vid consuma mai puțin spațiu în frigider sau congelator și va permite sa vedeți cu ușurință alimentele pe care le depozitați. Pachetele vidate pot fi păstrate în congelator chiar și pentru un an întreg.

Depozitarea lichidelor ușoare - așezați lichidul în congelator timp de câteva zeci de minute pentru a-și întări puțin consistenta. Puneți apoi lichidul parțial înghețat într-o punga speciala pentru vid, lăsând loc în partea de sus pentru sigilare. De asemenea, puteți sigila lichidele în interiorul unui borcan sau sticle.

Unde găsesc cel mai bun aparat de vidat?

Găsirea aparatului de vidat poate fi dificilă, deoarece exista multe site-uri și magazine care promovează diverse tipuri de dispozitive destinate vidării alimentelor. Aparatul de vidat de la Biovita garantează un raport preț-calitate atractiv pentru clienți, având un design elegant și o fiabilitate excepțională. Aparatul ajută la păstrarea prospețimii alimentelor de pana la 5 ori mai mult timp fata de metodele clasice de conservare.

Cat costa un aparat de vidat?

Astăzi sunt disponibile pe piață aparate de vidat foarte bune la un preț avantajos. Prețurile încep de la 200 de lei și poate ajunge pana la 3.000 de lei, în funcție de scopul propus. În cazul în care dorești să îl utilizezi pentru uz casnic, investiția nu trebuie să depășească 350-400 de lei. Aparatul de vidat de la Biovita include și o rolă de pungi pentru vidat dar și 10 pungi suplimentare.

Păstrarea prin vidare a alimentelor înseamnă o durata de viață extinsă a acestora și economii la bugetul familiei. Aparatul de vidat este un instrument practic de economisire, care vine în ajutorul familiilor și a iubitorilor gustului autentic.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate