De ce a divorțat Giani Kiriță: „M-a făcut să sufăr atunci” Ce spune fostul fotbalist despre cea care i-a dăruit doi copii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 iun 2024, 12:32

De ce a divorțat Giani Kiriță: „M-a făcut să sufăr atunci” Ce spune fostul fotbalist despre cea care i-a dăruit doi copii

Sursa: Captură YouTube

Invitat la podcast-ul moderat de Teo Trandafir, Giani Kiriță și-a expus viața sentimentală și a vorbit, printre altele, despre motivul divorțului de fosta sa soție, Dana.

Fostul fotbalist Giani Kiriță și Dana Milu au fost căsătoriți timp de 12 ani, în perioada 2000-2007. Cei doi au împreună doi copii, Roxana și Marco, însă au decis să meargă pe drumuri separate în 2007, la inițiativa sportivului.

De ce a divorțat Giani Kiriță

Giani Kiriță și Dana s-au cunoscut la sfârșitul anilor '90, iar povestea lor de dragoste a culminat cu o căsătorie în anul 2000, avându-l ca naș de cununie pe Cristi Borcea.

Relația lor a fost una intensă.

După despărțire, Dana Milu, în vârstă de 46 de ani, nu și-a refăcut viața sentimentală, dedicându-se în totalitate creșterii copiilor săi. Despărțirea de Giani a fost un moment dificil pentru ea, însă a găsit puterea să meargă mai departe și să-și concentreze energia asupra familiei.

Giani Kiriță i-a dezvăluit lui Teo care a fost motivul pentru care s-a despărțit de fosta soție.

Citește și: Giani Kiriță nu a fost mișcat de moartea tatălui său. Lipsa din copilăria lui nu i-a permis să simtă suferință: „Dacă nu ești prezent în viața unui copil, nu ai ce să simți”

„Atunci eram pe val, dar acum sunt la mijloc. Cine a zis că are încredere în femei? Doar trebuie să spui că ai, nu să și arăți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Nu știi vorba aia: „În femei și în frânele de Dacie nu trebuie să ai încredere niciodată”.

Când am divorțat, a fost un moment critic pentru mine, pentru că mă gândeam că mama a divorțat, eu divorțez, nu e bine. Mă gândeam cum vor crește copiii. Eram prin Turcia și nu mai puteam să fac antrenamente, din cauză că mă tot gândeam.

Nu, nu am divorțat pentru că eram plecat, au fost alte motive.

Doar că asta m-a făcut să sufăr atunci, pentru că nu știam pe ce drum să mă apuc”, a declarat acesta.

Cum se înțeleg acum Giani Kiriță și Dana Milu

De-a lungul anilor, Dana și Giani au reușit să depășească animozitățile și, după patru ani de la divorț, au început să se înțeleagă mai bine, punând pe primul loc binele copiilor lor.

„Nu a fost o decizie ușoară, mai ales că erau la mijloc și copiii, însă așa a fost cel mai bine pentru amândoi! E adevărat că Daniela nu s-a împăcat multă vreme cu situația, dar până la urmă, după patru ani în care au existat neînțelegeri, în 2015, ea și Giani au revenit la sentimente mai bune!”, au dezvăluit persoane apropiate fostului fotbalist, în urmă cu ceva vreme, potrivit VIVA.

 


Astăzi, 22 iulie, este ziua de naștere a Juliei, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, prietenii și fanii ei nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”.