Cine au fost soțiile lui Christian Sabbagh. Prezentatorul TV a iubit femei extrem de frumoase de-a lungul vieții

Author: Cristina Mocanu

Cunoscutul prezentator TV se află la a treia căsătorie și are 4 copii.

Sursa: https://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial

Cine sunt fostele soții ale lui Christian Sabbagh?

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigații din România.

Cine este Christian Sabbagh

Îl vezi în fiecare weekend la pupitrul știrilor Kanal D, dar cine este de fapt Christian Sabbagh?

Acesta s-a născut pe data de 28 ianuarie 1972, în Vălenii de Munte și este de origine româno-libanez.

Christian Sabbagh nu este genul de jurnalist care să se axeze doar pe o știre ci încearcă să găsească soluții, încearcă în permanență să își ajute semenii și să fie util societății în care locuiește.

Acesta a devenit o persoană cunoscută publicului din 1999 de când a început să prezinte emisiunea “112-Poliția în acțiune”.

Acesta a fost acreditat de către Ministerul de Interne drept corespondent de război.

De-a lungul timpului, acesta și-a câștigat notorietatea și respectul breslei jurnalistice implicându-se în mod constant în viața comunității, de cele mai multe ori punându-și viața în pericol în urma acțiunilor sale de dezvăluire și urmărire ale unor fapte criminale.

Din 2010, Christian Sabbagh și-a cucerit publicul ca prezentator al principalului Jurnal informativ de la Kanal D.

Citește și: Câți copii are Christian Sabbagh. Jurnalistul se află la cea de-a treia căsnicie

Primul material pe care acesta l-a prezentat a fost legat de un grup de evazioniști în domeniul alcoolului.

De câte ori a fost căsătorit Christian Sabbagh și cum arată soțiile lui

Cunoscutul prezentator TV se află la a treia căsătorie si are 4 copii.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Despre prima soție a jurnalistului nu se cunosc foarte  multe lucruri, mai ales că relația acestora a durat destul de puțin. Aceasta se numește Adelina și este mama primului copil pe nume Eduard.

A doua sa soție este Louise și au fost împreună timp de zece ani. Înainte să ia decizia despărțirii definitive de Louise, cei doi au mai repetat, în perioada aceea, separarea, dar au decis ulterior că tot mai bine le este împreună. În 2012, Christian Sabbagh povestea, cu multă sinceritate, că relația dintre doi oameni căsătoriți nu este perfectă și că aceasta are suișuri şi coborâșuri. Jurnalistul a fost despărțit o perioadă de Louisa, după care s-au împăcat după ce Christian i-a trimis o mașină plină cu flori soției sale. Cei doi s-au împăcat cu doar câteva zile înainte să se înfățișeze la tribunal. Deși cei doi doreau să pună capăt căsniciei, Christian Sabbagh a reușit să își convingă soția să se răzgândească.

Citește și: Cine este, de fapt, Christian Sabbagh. Când și-a început cariera în jurnalism, ce vârstă și ce studii are prezentatorul Kanal D

La salvarea căsniciei a intervenit și fetița lor, pentru care prezentatorul Kanal D a mărturisit că: “Secretul căsniciei noastre este Yasmine Anne Marie. Copiii sunt arma secretă a unei căsnicii reușite”, precizând că familia este cel mai important lucru pentru el.

La scurt timp după acest episod, jurnalistul a fost surprins cu Iulia, o tânără de 25 de ani, studentă la medicină, care între timp i-a devenit și soție.

În prezent Christian este căsătorit cu Iulia Sabbagh, aceasta fiind mai tânără cu 19 ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Iulia era studentă la medicină în Spania. Ei au împreună doi copii, Anais și Georges.

Câți bani are Christian Sabbagh? Jurnalistul face dezvăluiri de excepție: „Banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui”

Prezentatorul TV a declarat că atunci când apar situații mai tensionate între ei, el este cel care are mai multă răbdare și preferă să echilibreze situația și să își împace soția.Înainte de a fi împreună cei doi petreceau ore în șir la telefon și astfel a reușit să o convingă să fie împreună.

Sursă: wowbiz.ro

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies