„De aici vie nu mai ieși!”. Primele declarații ale femeii bătute de șeful ei, cu coada unui topor, deoarece voia sa demisioneze. Bărbatul din Mehedinți a mai avut probleme cu legea

Autor: Andreea Buinoschi

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor

Sursa: observatornews.ro

Un bărbat din Mehedinți, patronul unui magazin alimentar, s-a enervat peste măsură în momentul în care a aflat că angajata lui vrea să își dea demisia și a bătut-o cu coada unui topor. Femeia are nevoie de săptămâni întregi de îngrijiri medicale.

Un bărbat din Mehedinți și-a bătut angajata cu coada unui topor, până a lăsat-o într-o baltă de sânge, deoarece a vrut să demisioneze. Femeia a intrat în comă, după ce s-a prăbușit imediat ce a ajuns acasă.

Primele declarații ale femeii din Mehedinți, bătute cu coada unui topor, de șeful ei

A vrut să demisioneze din cauza comportamentului șefului, dar a intrat în comă din cauză că nu i-a convenit acest lucru.

Mai mult decât atât, femeia se pare nu este singura care a încasat bătaie din partea bărbatului. Acum, acesta este acuzat de tentativă de omor.

Femeia îi spusese că vrea să demisioneze, șeful ei nu a acceptat acest lucru și i-a cerut să vină la magazinul unde era angajată. Crezând că problema avea să fie rezolvată, aceasta a mers, dar s-a trezit sub o ploaie de lovituri.

„A început să mă bată într-una, până am făcut hemoragie. Am pus mâinile în dreptul capului, că de aia am şi două mâini rupte, că, dacă nu, mă omora pe loc, că el zicea într-una « de aici vie nu mai ieşi, de aici vie nu mai ieşi! »”, a povestit femeia, conform observatornews.ro.

Citește și: „A nenorocit-o cu toporul”. Un bărbat din Mehedinți și-a sechestrat angajata într-un birou, unde a agresat-o fizic

Femeia a intrat în comă când, cu ultimele puteri, a reușit să plece din magazin și să conducă până acasă. Când a deschis ușa locuinței, s-a prăbușit. Timp de două zile, aceasta a fost internată la ATI, fiind la doar un pas de a trece în neființă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„După ce s-a săturat de bătaie, cât a putut el să dea, m-a scos afară pe uşă şi mi-a mai dat încă două cozi de topor pe spate”, a mai precizat victima.

Bărbatul își face dreptate cu pumnul

Oamenii din localitatea în care acesta are magazinul se tem de el, deoarece nimeni nu este străin comportamentului de care dă dovadă.

Mai mult decât atât, a stat și în spatele gratiilor, fiind acuzat de furt, dar a fost eliberat condiționat.

Doi clienți susțin că au fost bătuți de el, chiar în incinta magazinului. „Au început să ne înjure, să ne amenințe. A sărit la prietenul meu, am intervenit, am intrat între ei și, de acolo, a pornit scandalul”, a mărturisit una dintre victimele sale.

 

Citește și: Cine este Bianca, tânăra în vârstă de 17 ani care a fost ucisă de cel mai bun prieten al ei. Fotografii cu corpul neînsuflețit al adolescentei au ajuns la mamă prin intermediul rețelelor sociale

Una dintre ele a făcut reclamație și chiar a ajuns în instanță. Cu toate acestea, a pierdut procesul, deoarece martorii care ar fi trebuit să se prezinte la tribunal nu au mai venit.