De 1 Decembrie, Simona Patruleasa isi duce fiica la parada militara

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Simona Patruleasa, prezentatoarea principalului jurnal informativ de weekend de la Kanal D, si-a propus ca de 1 Decembrie sa traiasca bucuria sarbatorii nationale alaturi de fiica sa, Ingrid.

Pentru prima oara, micuta va asista la o parada militara.  “De 1 Decembrie, imi place sa vad steagurile arborate la balcoane, sa intalnesc oamenii bucurandu-se pe strazi. Anul acesta mi-am propus sa ma plimb cu Ingrid, sa vada si ea parada militara. Cu siguranta va simti bucuria, energia frumoasa a acestei zile!”, a declarat Simona Patruleasa.      

Tot de 1 Decembrie, Simona Patruleasa si-a propus sa nu rateze editia speciala “Teo Show”, ale carei gazde vor fi Teo Trandafir si Mihai Ghita.

“Stiu ca Teo si Mihai pregatesc o editie de sarbatoare si abia astept sa vad cu ce surprize vin de 1 Decembrie! Asa ca luni, de la 16.45, voi fi acasa, in fata televizorului, impreuna cu familia mea”, a adaugat vedeta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!