David Puscas continua sa fie in razboi cu mama sa: "Mama s-a schimbat, e foarte dura si are pretentii prea mari de la mine!" . Iata cu ce probleme majore se confrunta tanarul si ce are de gand sa faca

David sufera cumplit deoarece nu reuseste sa isi gaseasca jobul mult visat in televiziune.

Dupa un lung sir de neintelegeri cu mama sa, David Puscas continua sa spere ca va primi o a doua sansa din parte acesteia si va beneficia din nou de aprecierea ei, ca in vremea copilariei lui.

In prezent tanarul incearca sa isi duca existenta fara sprijinul mamei sale, insa intampina obstacole greu de depasit. Acesta a fost concediat si de la ultimul lui job, unde lucra ca vanzator intr-un magazin de incaltaminte. Desi se straduieste sa isi gaseasca un loc de munca din care sa isi castige existenta, David viseaza inca la o cariera in televiziune, fiind fascinat de tot ceea ce tine de showbiz.

"Visul meu si apogeul pe care vreau sa il ating este sa lucrez cu voi, imi doresc foarte mult sa fiu alaturi de oameni influenti, sunt pasionat de televiuziune si vin cu drag la voi si alte emisiuni! Vreau sa fac chestia asta foarte profesional, imi doresc foarte mult sa intru si intr-o scoala de televiziune!", a spus David.
Iata ce alte marturisiri a mai facut tanarul despre trairile sale si despre relatia cu mama sa:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate