Daniela Iliescu, cel mai emotionant mesaj pentru Culita Sterp dupa ce a fost descalificat la Survivor Romania! Frumoasa satena il asteapta nerabdatoare sa se intoarca. Cand ar urma fostul Faimos sa revina in Romania

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 mai 2021, 08:03
Daniela Iliescu, declaratie de iubire pentru Culita Sterp

Daniela Iliescu l-a sustinut neconditionat pe Culita Sterp la Survivor Romania chiar daca multi au blamat-o pentru faptul ca isi duce sarcina singura.

Daniela Iliescu il asteapta nerabdatoare acasa pe Culita Sterp dupa ce fostul concurent de la Survivor Romania 2021 si-a exprimat dorinta sa plece din competitie deoarece iubita lui mai are cateva zile si naste primul lor copil, un baietel. Mai mult decat atat, Culita ar fi fost dispus sa faca orice pentru a ajunge la Daniela si era pregatit chiar sa fuga din nou in jungla daca nu existau sanse de intoarcere.

Insa, producatorii reality-show-ului au inteles situatia, iar Culita a fost descalificat din competitie spre surprinderea, regretul si chiar bucuria multora dintre competitori. 

De-a lungul celor cinci luni de competitie, Culita Sterp a fost sprijinit neconditionat de catre familie si mai ales de cea care in scurt timp ii va naste primul baiat. Multi au aratat-o cu degetul pentru faptul ca l-a lasat pe Culita sa plece departe de casa in timp ce ea este insarcinata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ba si mai multi, l-au blamat pe fostul Faimos ca a ales sa plece intr-o competitie cand stia ca iubita lui este gravida si nu va fi langa ea. Pe parcursul competitiei, Daniela si-a mentinut calmul si doar de cateva ori a lamurit aceasta situatie spunand ca ei doi au decis ca el sa plece la Survivor si ea l-a incurajat neconditionat pentru ca este o sansa unica in viata unui om.

Si iata ca Daniela mai are putin si isi va strange in brate cei doi baieti; pe Culita si pe fiul lor, fostul Faimos urmand sa revina in Romania pe 31 mai.  "Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta i pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat.M-ai
uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată. Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat apreciere, respectul și iubire atâtor oameni!”