Dana Rogoz, despre Andreea Bălan: „Când știi că femeia era să moară la naștere, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?”

Dana Rogoz a scris un text pe blogul său în care vorbește despre cântăreața Andreea Bălan, care are numeroase probleme de sănătate în ultima perioadă de timp.Am intrat aseară pe contul de Instagram al Andreei Bălan și am citit o parte din comentarii. Așa am descoperit că există mai multe femei care vor să știe dacă Andreea alăptează. Sunt, desigur, îngrijorate. Ele știu că alăptarea e cea mai bună în primele zile de viață, atât pentru nou-născut, cât și pentru mamă.

Doar că aceste femei par să omită esențialul: starea de sănătate a Andreei.

Citeste si: Mesaj extrem de emotionant pentru Andreea Balan, aflata pe patul de spital! "Pentru ca problema ta este si problema mea. Pentru ca patul tau de spital este si patul meu"

andreea balan

Când știi că femeia era să moară la naștere, când știi că în ultimele zile a mai trecut prin încă 2 operații importante și că a stat săracă mai mult pe la terapie intensivă, decât pe acasă, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?!? Nu înțeleg unde e limita! Chiar nu își dau seama cât de ridicolă e întrebarea în context?

Citeste si: Andreea Balan: "Dati-mi morfina ca mor de durere". Artista a povestit totul despre cele trei operatii suferite in trei saptamani

La insistențele lor, Andreea ajunge să se și scuze, explicându-le că „a pierdut laptele de la supărare”

și că, oricum, ia multe medicamente în această perioadă… „Să știi că există antibiotice și pentru perioadă alăptării” intervine o binevoitoare mamă, care le-ar sugera medicilor Andreei ce antiobiotice să ia, să nu cumva să afecteze alăptarea. Căci alăptarea e mai importantă și decât viața Andreei. „Off, îmi pare rău că nu alaptezi” îi spune o altă mamă. Nu mai bine ar fi fost un „Îmi pare bine că ai trecut peste acest moment greu al vieții tale. Suntem aici să te susținem.” ?!?

andreea balan

Ne-am obișnuit ca atunci când o femeie anunța fericită că a născut, să citim întrebările altor mame legate de alăptare.

andreea balan

„Alăptezi?” intră clar în top 3 întrebări post-partum. Sunt multe alte întrebări pe care i le poți adresa unei proaspete mame, care ar putea conta: „Cum ești? Cum te simți?”, „Ce emoții te încearcă?”, „Ai întrebări, ai nevoie de vreo sugestie ori pur și simplu ai chef să stai de vorbă cu cineva? Știi numărul meu și mă poți suna la orice oră”.

Vezi kanal d live

Și scrie asta o mamă care a alăptat până la 1 an și 3 luni, dar care nu a transformat alăptarea nici într-un act de bravură, nici într-o obsesie. Sănătate multă, Andreea! Să fii puternică, cum te știu, și să te întorci cât de curând acasă, la fetițe și soț”, a transmis Dana Rogoz.

sursa:libertatea.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate