Dan Negru, reacție dură vizavi de situația dintre Elena Lasconi și fiica ei: „Un om care își crește copilul în spiritul unei doctrine criminale”

Author: Diana Ghita

Dan Negru este revoltat 

Sursa: Instagram Dan Negru; Facebook Elena Lasconi; Instagram theonlyoana

Dan Negru s-a arătat foarte intrigat de ceea ce a putut ieși la lumină în urma situației tensionate dintre politiciana Elena Lasconi și fata ei, Oana Lasconi.

Dan Negru, prezentatorul de la emisiunea „Jocul cuvintelor”, difuzată la KanalD, nu ezită să reacționeze la diverse situații de actualitate în societatea noastră, exprimându-și părerea în mod public, pe rețelele de socializare.

Ce s-a întâmplat cu Elena Lasconi 

Elena Lasconi s-a retras din alegerile europarlamentare din acest an, după ce a făcut niște declarații homofobe, ce au stârnit revolta fiicei sale, care face parte din comunitatea LGBTQ.

Pe lângă faptul că este o susținătoare înfocată a respectivei comunități, aceasta se declară ca fiind o „anticapitalistă în Paris”. Acest lucru apare chiar pe pagina ei personală de Instagram.

Prezentatorul TV, Dan Negru, a observat atent situația creată, remarcând, și el, că fiica Elenei Lasconi susține socialismul, ceea ce l-a intrigat foarte tare, având în vedere că țara noastră a avut foarte mult de suferit pe vremea când acest sistem se afla la conducere.

„Am văzut cum fiica se declară susținătoarea sistemului socialist. Cărțile și definițiile spun că e faza incipientă a comunismului. Fata se declară luptătoare anticapitalistă, luptă împotriva sistemului capitalist.

Dacă fata își înjură familia, eu mi-o apăr pe a mea. Bunicul meu a fost deportat în Bărăgan, în anii 50, și încă mai am biletul lui de eliberare, l-a păstrat tata, îl păstrez și eu și o să-l arăt copiilor mei.”,

a spus Dan Negru, într-un clip postat pe Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Avem cele mai mici salarii din Europa” Dan Negru a transmis un mesaj dur pe Internet la adresa românilor! Ce l-a supărat pe prezentatorul TV

Dan Negru a reacționat dur în mediul online

Acesta își explică, cu greu, cum de este posibil ca oamenii să mai susțină, încă, această doctrină, având în vedere că, în trecut, mii de oameni au luptat din răsputeri pentru a elibera țara de sub dictatura respectivului sistem.

„Zeci de mii de români au fost deportați și uciși din cauza unei ideologii criminale. Peste câteva săptămâni se face decembrie. Oamenii au murit în decembrie la mine acasă, în Timișoara, în București și în multe alte orașe, luptând împotriva unei ideologii criminale.”,

a povestit prezentatorul.

De asemenea, Dan Negru s-a arătat foarte șocat de faptul că există oameni care își educă proprii copii în acest spirit, încuranjându-i să lupte împotriva capitalismului.

Șocul prezentatorului a fost și mai mare în momentul în care a văzut că până și fiica unei politiciene din România promovează ideologia socialistă, fiind de părere că statul nostru nu ar trebui să aibă în frunte persoane care le oferă copiilor o astfel de educație nocivă, întrucât ei reprezintă viitorul acestei țări.

„Un om care își crește copilul în spiritul unei ideologii, unei doctrine criminale nu are voie să facă politică într-o țară care a avut zeci, mii de morți din cauza acestei ideologii. Să le spunem asta tuturor! Să le spunem copiilor noștri că nu contează cu ce mână ucizi, cu dreapta sau cu stânga, e tot crimă.

Paradoxul cel mai mare e că mumă-sa e primăriță în Câmpulung! Ăsta-i orașul care la dat pe Radu Gyr, unul dintre sfinții închisorilor comuniste. Până la urmă, Iorga avea dreptate: „O țară care nu-și cunoaște trecutul e ca un copil care nu-și cunoaște părinții” și nu-s puțini”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)

Citește și: Cine este fiica Elenei Lasconi și de ce este atât de dezgustată de propria mamă! Declarațiile homofobe ale mamei ar viza-o și pe ea