„Avem cele mai mici salarii din Europa” Dan Negru a transmis un mesaj dur pe Internet la adresa românilor! Ce l-a supărat pe prezentatorul TV

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 nov 2023, 11:09

Dan Negru a transmis un mesaj dur pe Internet la adresa românilor

Sursa: Instagram Dan Negru

Dan Negru, prezentatorul TV de la Kanal D, a transmis un nou mesaj pe Internet în care critică la ce sunt atenți românii.

Dan Negru  este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune, având la activ ani grei de experiență în lumea jurnalistică. Este prezentator la show-ul „Jocul Cuvintelor” de la Kanal D și a reușit întotdeauna să capteze atenția celor ce îl urmăreau și îl urmăresc pe micile ecrane.

De ce s-a supărat Dan Negru

Se știe că Dan Negru este transparent atunci când vine vorba de expunerea propriilor păreri, astfel că prezentatorul TV deschide diverse teme pe paginile sale sociale.

Citește și: „În fiecare an arăt casa asta. Acum, am o provocare” Dan Negru, îndemn la adresa tuturor românilor să meargă în centrul Bucureștiului

De curând, Dan Negru a vorbit cu dezamăgire despre lucrurile la care românii aleg să se concentreze. Jurnalistul este supărat pentru că, în ciuda faptului că România are cele mai mici salarii din Europa, se vorbește intens despre dispariția plăților cu numerar.

De asemenea, prezentatorul TV a mai fost deranjat de faptul că în țara noastră speranța de viață este foarte mică, dar se susțin conferințe de presă despre moduri sănătoase de trai.

Dan Negru nu s-a sfiit să aducă în discuție și Ucraina, care se află în război cu Rusia. Acesta spune că ducem lipsă de șosele, deși trăim în condiții de pace, dar ne îngrijorăm de faptul că șoselele ucrainenilor sunt distruse din cauza războiului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Citește și: Dan Negru, despre cazul jurnalistei Cristinei Cileacu, acuzată că a înscenat o scenă de război în Israel: „Întreaga lume se amuză acum”

Mesajul dur transmis de Dan Negru pe Internet la adresa românilor

„Avem cele mai mici salarii din Europa dar avem talk show-uri cu nemiluita despre dispariția cashului. Suntem țara cu cea mai mică speranță de viață, murim mai repede decât toți ăilalți din Europa dar avem o grămadă de conferințe despre cum să trăiești sănătos.

Au plecat din țară vreo 40 mii de intelectuali în ultimii ani dar avem cele mai multe cursuri de lidership. Am văzut ieri un breaking news despre cum războiul a distrus șoselele din Ucraina. Vreo oră analiștii au dezbătut îngrijorați problema. Noi, care n-avem șosele pe timp de pace.

Asta-i neo-cenzura: să vezi paiul din ochiul altora, nu bârna din ochiul tău.

Treaba altora pe umerii noștri.

Nasul e organul care începe între ochi și se termina unde nu-ți fierbe oala”, a transmis Dan Negru, pe contul său personal de Instagram. 

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!