Dan Negru, pentru prima dată în platoul Teo Show! Îndrăgitul prezentator a făcut dezvăluiri inedite din culisele carierei sale

,

Celebrul Dan Negru, prima apariție la Kanal D de când a devenit vedetă stației! Iată ce mărturisiri inedite a făcut îndrăgitul prezentator.


In articol:

Celebrul prezentator Dan Negru, magicianul spectacolului de televiziune, este noua vedetă a stației și este pregătit să ofere publicului diverstiment de calitate, la intensitate maximă, așa cum a făcut în cei peste douăzeci de ani de carieră strălucită.

Dan Negru, pentru prima dată în platoul Teo Show, de când a devenit vedetă Kanal D!

Invitat astăzi în platoul emisiunii Teo Show, Dan Negru a apărut pentru prima dată la Kanal D, în calitate de vedetă a postului și s-a arătat extrem de încântat să interacționeze cu noii săi colegi, Teo și Bursucu, pe care a mărturisit că îi apreciază enorm. Mai mult decât atât, Dan negru a dezvăluit faptul că Teo Trandafir a fost prima persoană care a aflat despre venirea să la Kanal D. Acesta a recunoscut că se gândea de multă vreme la o astfel de schimbare în viața sa profesională și începuse să discute cu Teo pe această tema cu câțiva ani în urmă.

dan negru

Dan Negru, pentru prima data fata in fata cu Teo Trandafir intr-un platou de televiziune

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dan Negru: Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Nu povestim de o luna, două, povestim de multă vreme!

Teo Trandafir: Ne-am consultat tot timpul! Noi am fost mâna în mâna! Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: „Vin!” și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici.

Pe de altă parte, Teo Trandafir l-a provocat pe colegul ei de breaslă, Dan Negru să le transmită un sfat tuturor tinerilor care își doresc cu ardoare o profesie în televiziune.

Acesta a ezitat inițial să fie el cel care să ofere sfaturi tinerilor în această privința, însă Teo i s-a alăturat și a subliniat faptul că cei care își doresc o carieră în televiziune și vor veni din urmă trebuie să țînă cont de povara care vine odată cu meseria și de faptul că nu e ceea ce se vede, mai sunt o groază de lucruri, de decizii de luat, de poveri de purtat, de îndurat celebritatea.

Citeste si: Dan Negru, mărturisirea care a schimbat totul după ce a devenit vedeta Kanal D: "De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit!"

dan negru

Dan Negru, in platoul Teo Show, pentru prima data

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În acest context, Dan Negru a simțit nevoia să amintească de bunul sau prieten, marele actor Florin Piersic, pe care l-a și urat de ziua să de naștere, de la care prezentatorul a mărturisit că a învățat foarte multe lucruri importante.

"Am un prieten căruia vreau să-i și spun <<La mulți an!>> astăzi, de la care fur mereu, Florin Piersic îl cheamă! Omul ăla e un munte de celebritate! Și am avut șansă să stau deseori în prejma lui, interacționând cu oamenii, e cea mai bună lecție de smerenie! Cuvântul ăsta mi se pare că lipsește de peste tot!", a spus Dan Negru.

Citeste si: Dan Negru, mesaj emoționant în cinstea lui Florin Piersic: ”Măsura omului e omenia” Marele actor a împlinit frumoasa vârsta de 86 de ani

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Dan Negru, magicianul spectacolului de televiziune, intră în echipa Kanal D!

Lucian Bode: Am abordat în SUA subiectul accederii României în Programul Visa Waiver

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dan Negru, mărturisirea care a schimbat totul după ce a devenit vedeta Kanal D: "De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies