Dan Negru, dialog emoționant în Sâmbăta Mare! „În câteva ore vine cel mai mare breaking news al lumii” Alături de cine s-a afișat prezentatorul TV

Author: Laura Macovei

Dan Negru, alături de o mare personalitate, în Sâmbăta Mare! „Cel mai important breaking news din istorie” Ce dialog au purtat cei doi

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a transmis un mesaj important în Sâmbăta Mare, cu doar o zi înainte de Sfintele Paști. De data aceasta însă, prezentatorul nu a fost singur.

În Sâmbăta Mare, Dan Negru a purtat un dialog cu o mare personalitate, o persoană reprezentativă a celei mai sfinte sărbători.

Dan Negru, dialog emoționant înainte de Sfintele Paști

Dan Negru s-a afișat cu o importantă prezență în mediul online. În Sâmbăta Mare, Dan Negru și părintele au purtat un dialog, pe care prezentatorul l-a transmis mai departe românilor de pretutindeni.

Citește și: Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o lecție foarte importantă pentru creștini

„Cel mai important breaking news din istorie!

Dan Negru: Ăla-i Prutul, acolo e România, și-n spatele nostru e Moldova, părinte. Sărut mâna! În câteva ore vine cel mai mare breaking news al lumii.

Hristos a Înviat!

Părintele: A înviat pentru toți, de fapt și noi și moldovenii suntem una în Hristos și în Biserică.

Dan Negru: Am vrut să vă întreb care e cea mai importantă rugăciune a unui creștin, acuma că suntem aici. Uite, Prutul ăsta care desparte.

Ce sfaturi ne-a transmis părintele, în Sâmbăta Mare

În cele mai sfinte zile, părintele ne transmite că rugăciune este tămăduitoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Părintele: Și suntem și în ziua în care se desparte moartea de viață. Iisus Hristos a zis așa: și când vă rugați, să spuneți așa: Tatăl nostru, tată care ești în cer, Sfânt e numele tău, adică vorbim cu Tata.

E singura rugăciune lăsată de Iisus. Domnu ne-a spus-o!

Dar să o rostim în rugă, să simți din inimă!

Citește și: Dan Negru, mesaj de Ziua Muncii: „Se deschide seria știrilor despre turiști nemulțumiți” Unde alege prezentatorul să plece cu familia în vacanță

Dan Negru: Și dacă uneori așa, în viață, uite cum e mașina asta mare, cum faci să te întorci..când

vin încercări din astea.

Părintele: Doamne ajută! Doamne, nu mă lăsa! Se numesc incantații de rugăciune. Doamne, fii cu mine! Doamne, mi-e greu! Strigi la Dumnezeu și Dumnezeu te aude, omule!

Dan Negru: Hristos a Înviat!

Părintele: Adevărat a Înviat!

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)