"Daca trebuie sa DEFILEZE intr-o rochie Catalin Botezatu, EA NU intra!" Cine a criticat DUR o concurenta de la SUPERMODELS by Catalin Botezatu din cauza APARITIEI sale pe catwalk!

Proba costumului de baie a fost si prima care i-a confruntat pe aspirantii la celebritate cu teama de a aparea dezbracati in public.

##VIDEO132054##"Proba costumului de baie e decisiva pentru ca abia acum poti vedea multe defecte…Descoperi celulita, vergeturile, se pot vedea tot felul de cicatrici, concurentii nu mai pot ascunde nimic!", spune Catalin Botezatu.

Juratii au fost uneori foarte categorici cand au dat verdictul, considerand ca o atitudine ferma, chiar dura din partea lor, le va fi de folos concurentilor pe viitor.

“E prea grasa pentru un model. E dur spus, dar trebuie spus”, a comentat Hennesey, in timp ce Laurent Tourette insista ca tanara din fata lui nu are ce sa caute pe podium.

“Pe plaja nu am probleme, dar aici mi s-a strans inima. Nu sunt perfecta, dar stiu ca am sanse sa ajung departe daca fac putin sport. Nu am mai fost pana acum in situatia asta… Sunt prea duri ”, a comentat una dintre concurentele respinse.

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies