„Dacă mă apuc să fac mișto la adresa ta se tăvălește lumea pe jos de râs”. Larisa, scoasă din sărite de Robi! Virginia nu a stat pe gânduri și a sărit să-l apere

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 feb 2024, 21:06

Sâmbătă, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Larisa a fost scoasă din sărite de Robi.

Sâmbătă, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Larisa a fost scoasă din sărite de Robi, iar Virginia l-a apărat fără să stea pe gânduri.

Larisa, scoasă din sărite de Robi

În episodul de astăzi, se pare că Robi a vrut să lămurească anumite probleme din trecut cu Larisa, lucru care a iritat-o pe concurentă deoarece și-a amintit că Robi a spus, în trecut, că ea nu este genul lui de femeie. 

Citește și: „Mult mai frumoasă fără botox” Cum arăta Virginia de la ”Casa iubirii” în urmă cu câțiva ani. Detaliul care le-a atras atenția urmăritorilor săi

„Nu-mi pasă mie că sunt sau nu genul lui că nu intenționez să fiu, pe mine m-a deranjat foarte tare atitudinea pe care ai avut-o după ce m-ai văzut pe mine”, a spus Larisa.

„Alea sunt niște miștouri între noi”, a declarat Robi.

Citește și: Cum au fost surprinși băieții din”Casa iubirii”: „După o zi lungă de filmări”. Patrick, Cosmin și Robi au pus domnișoarele din club pe jar

„Nu faci mișto la adresa mea, că eu dacă mă apuc să fac mișto la adresa ta se tăvălește lumea pe jos de râs, crede-mă! Sunt foarte bună la făcut mișto dar eu nu-mi doresc să fac asta, se numește obraz”, a spus Larisa.

„Tu nu înțelegi o chestie, în momentul în care eu văd că cineva place pe altcineva, încerc să fac mișto, dar nu de tine, doar să-i văd reacția dacă se supără, dar fără să vreau. N-am ceva cu tine, ca să înțelegi”, a explicat Robi.

Virginia a sărit în apărarea lui Robi

După discuția dintre Robi și Larisa, a intervenit și Virginia care a subliniat faptul că nu a jignit-o pe Larisa, ci doar a spus că nu este genul lui.

Robi, la rândul lui, spune că nu a avut în plan s-o jignească și că niciodată nu a vorbit-o de rău.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ai zis că m-ai văzut în fața ta, adică fizicul meu l-ai văzut în fața ta și nu...”, a spus Larisa.

„Și nu ești genul lui”, a spus Virginia, întrerupând-o pe Larisa.

„Dar de ce vorbești tu dacă eu mă uit la el? Ai o atitudine greșită, Virginia”, a spus, foarte deranjată, Larisa.

„Bine, Larisa”, a spus, plictisită de discuție, Virginia.

După ce apele s-au calmat, Robi și Virginia au avut un moment în bucătărie.

„Of, Robi, ne-am pus toate fetele în cap din cauza ta”, a spus Virginia.

La auzul acestor vorbe, Robi nu s-a mai putut abține și a îmbrățișat-o pe Virginia numind-o „piticoata mea”, lucru care nu prea i-a convenit brunetei, rugându-l să nu-i mai spună așa și să încerce să se abțină.