Daca banii nu au reusit sa le rupa prietenia, in curand va reusi o femeie? Iata ce se intampla intre Mocanu si Jador! Le va influenta Bia, in mod negativ, relatia de prietenie?

Bia, Mocanu si Jador, un nou triunghi amoros in casa "Puterea dragostei".

Bia si Mocanu au avut prima discutie intre patru ochi, dupa ce au aparut semne de gelozie. Dupa rabufnirea lui Iulian la adresa lui Mocanu, pe motiv ca a intervenit intre el si Bia, Jador a decis sa il pedepseasca pe noul concurent, incatusandu-l pe Bogdan cu Bia.
Bia si Mocanu au fost dusi de catre Jador in gradina pentru a purta o prima discutie intre patru ochi si de ce nu, pentru a-si impartasi posibilele sentimente.


Bia i-a reprosat lui Mocanu faptul ca a fost prea apropiat de Mada, iar aceasta a inceput sa le spuna fetelor ca se simte atrasa de el.
Dupa ce a flirtat cu Mocanu in repetate randuri si au incercat sa se apropie din ce in ce mai mult, Bia a realizat ca nu se mai simte atat de atrasa de el, indreptandu-si atentia catre Iulian, care si el la randul lui a declarat ca o place.
Dupa ce a incercat sa se apropie si de Iulian pentru a-l cunoaste mai bine, Bia se intreaba daca nu cumva este ceva in neregula cu ea, pentru faptul ca nu a reusit sa lege inca nicio relatie pana in prezent.
De curand, Bia a fost atrasa si de Jador, care a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult pentru a-i vorbi despre bunul lui prieten Mocanu, intentionand sa se ii ajute sa formeze un cuplu.


Insa intentiile lui Jador au fost percepute altfel de catre Mocanu, care s-a arata deranjat de apropierea dintre Bia si amicul lui.

Citeste si: Rafaelo, fostul concurent din primul sezon "Puterea dragostei", aparitie inedita! Iata cu cine a fost surprins in pat!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate