Cuvintele mamei lui Marcel Toader: "Ultima oara cand am vorbit mi-a zis ca a lucrat la o piscina si era soare"

Mama lui Marcel Toader a vorbit despre moartea fiului ei. Rădița Toader a dezvăluit cum a aflat că băiatul său a încetat din viață.


In articol:

Mama lui Marcel Toader, Rădița, a declarat, potrivit spynews.ro, că a aflat de la o nepoată că fiul ei a încetat din viață.

Femeia a dezvăluit și când a vorbit ultima oară cu acesta.

Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns…

…Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a spus mama lui Marcel Toader.

marcel toader si mama

Femeia a spus că trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader va fi dus la Constanța marți, urmând ca înmormântarea să aibă loc la Cumpăna.

„Mâine îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a explicat mama lui Marcel Toader.

Vezi programul tv kanal D

sursa: libertatea.ro

Citeste si: Marcel Toader a fost resuscitat 57 de minute! Detalii socante: ce s-a intamplat dupa ce ambulanta a ajuns la fata locului

Citeste si: Cutremurator: cum a murit Marcel Toader! Cel mai bun prieten al lui, care a fost de fata, a povestit totul

Citeste si: Soc in lumea mondena: Marcel Toader a murit

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate