HOROSCOP Cassandra săptămâna 5 - 11 august 2019. Acum este momentul perfect pentru finalizarea unor proiecte mai vechi

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra prezintă previziunile astrelor pentru săptămâna 5 - 11 august 2019.


In articol:

HOROSCOP Cassandra săptămâna 5 - 11 august 2019  BERBEC

La inceputul saptamânii apare o surpriza placuta legata de casa, familie sau ceva referitor la o afacere imobiliara. Se poate ca o cunostinta mai veche sa se intoarca in viata dumneavoastra.

HOROSCOP Cassandra săptămâna 5 - 11 august 2019 TAUR

Va fi o saptamâna plina de surprize, intâlniri placute si schimbari in bine. Câteva rude pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme va fac o vizita. In weekend, va veti razvrati din cauza unei mici neintelegeri care se calmeaza rapid.

Vezi programul tv Kanal D

HOROSCOP Cassandra săptămâna 5 - 11 august 2019 GEMENI

Chiar de la inceputul saptamânii veti obtine bani sau o crestere salariala. S-ar putea chiar sa va cumparati ceva foarte modern, cu care sa va mândriti. Poate fi vorba de o masina sau o bijuterie scumpa.

HOROSCOP Cassandra săptămâna 5 - 11 august 2019 RAC

In aceste zile ceva va va surprinde placut si va va incânta. S-ar putea sa va faceti noi prieteni sau sa participati la o petrecere. Fiti prevazatori pâna la sfârsitul saptamânii, mai ales cu banii si cu semnarea unor acte importante.

HOROSCOP Cassandra săptămâna 5 - 11 august 2019 LEU

Acum este momentul perfect pentru finalizarea unor proiecte mai vechi. Dispuneti de energie suficienta, necesara pentru a duce la bun sfârsit tot ce v-ati propus. In weekend ati putea descoperi unele mici neintelegeri cu un parinte. Fiti rabdatori!

citeste contonusrea pe jurnalul.ro

Citeste si: Criminalul din Caracal. Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, scos la vânzare! Unde a fost găsit

Citeste si: E oficial! Ce a spus Bogdan Mocanu despre relatia lui cu Roxana: a recunoscut tot! "Este o femeie..."

Citeste si: Revoltator: ce a crezut Gheorghe Dinca despre Alexandra si Luiza! Asa a motivat faptul ca le-a abuzat sexual

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate