Cutremurator! Si-au dus fetita de 4 ani la spital cu durere in gat, iar dupa 2 ore li s-a spus ca a murit

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:39

Clipe sfasietoare pentru parintii unei fetite de doar patru ani care s-a stins pe patul spitalului! Bietul copil a fost adus cu dureri de gat, si a murit la mai putin de o ora de la internare. Parintii ii acuza pe medici de malpraxis!

Curg lacrimi amare pe chipul acestui tata! Inca mai spera ca cineva il va trezi din cosmarul in care viata l-a aruncat pe neasteptate! Plange si asteapta, tot asteapta ca cineva sa-l trezeasca si sa-i spuna ca fetita lui traieste! Numai ca, nimeni nu poate face asta! Nimeni nu-i poate readuce copila la viata! Fetita care-i insenina chipul lui si sotiei sale s-a stins.

Tragedia s-a intamplat cu doar cateva zile in urma.

O banala problema de sanatate care nu anunta nimic deosebit! Fetita lor, in varsta de patru ani, avea dureri in gat, asa ca oamenii au dus-o la Spitalul din Husi.

Medicul de garda a diagnosticat-o cu laringita acuta si a decis ca micuta sa ramana internata. Bunica si mama fetitei au ramas cu ea in spital.
Dupa numai 40 de minute, insa, "fetita a inceput sa se schimbe la fata, s-a invinetit si in momentul ala am inceput sa tip si sa strig sa-mi ajute fetita, sa nu o lase sa nu se duca si m-au dat afara",
povesteste bunica.

"Intre timp, am auzit vorbindu-se de hidrocortizon si le-am vazut agitate. Pe chipul lor am vazut vinovatia". Tatal copilei e distrus: "M-a sunat mama si a spus sa ma duc la spital repede ca se intampla ceva cu fata. Si cand am ajuns acolo, nu mai era in viata!".

Ce s-a intamplat in acele secunde blestemate cu fetita?! Ce medicamente i-au fost administrate?! Ce s-a intamplat, de fapt, cu fetita?! Parintii fetitei cred ca medicul i-a administrat copilei antibiotic, fara a-i face, inainte, un test pentru a vedea daca este alergica la medicamentul dat de
ei.

"Din cate am inteles, nici n-a consultat-o, nu i-a facut nimic. Adica, a cantarit-o, i-a facut o injectie, i-a luat temperatura si, la o jumatate de ora s-a umflat fetita in burta", povesteste tatal.

"I-au pus perfuzii, i-au facut o injectie in vena si ampicilina, am inteles, fara s-o testeze, fara s-o consulte la plamani, fara sa mai intrebe daca e cumva alergica", spune si bunica.


Ce spun medicii? "Fetita a venit in jurul orei 2 noaptea, in stare grava, insuficienta respiratorie acuta, laringita acuta. S-a inceput tratamentul imediat, cu ce se face. La scurt timp, fetita a intrat in stop cardio-respirator. S-au inceput manevrele de resuscitare cardio-vasculara, a fost chemat si medicul de la urgente si ...toate lumea a fost prezenta acolo, dar,din pacate, nu s-a mai putut face nimic".

Au uitat s-o testeze, cum se face in mod normal, daca e alergica la antibiotic? Cazul a intrat in atentia politistilor, care au ridicat deja toate fisele medicale din spital legate de
acest caz: "Politistii din Husi au demarat cercetari cu privire la decesul fetitei, fiind dispusa si autopsia la serviciul de Medicina Legala Vaslui".

Peste putin timp, cei doi parinti isi vor conduce copila pe ultimul drum. De maine urmeaza ca ei sa fie audiati. Pe de alta parte, Ministrul Sanatatii a anuntat ca o echipa de control este in drum spre Spitalul Municipal din Husi.

In functie de concluziile la care vor ajunge, se va stabili daca a fost sau nu vina medicilor care s-au ocupat de copila.
"As vrea sa nu se mai intample in tara asta asa ceva, iar medicii care au gresit sa fie scosi din toate drepturile".

Chiar si asa, nimeni si nimic nu poate sterge durerea din sufletul lor. Si-au pierdut fetita pentru totdeauna si nimeni nu le-o poate aduce inapoi.
##VIDEO124107##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!