Cutremurator! O angajata de la Casa de Pensii a fugit cu banii lasandu-i pe bietii batrani fara venit si cu datorii pe cap

La omul sarac nici boii nu trag, ba mai mult cine ar trebui sa il ajute il fura! Asa au patit zeci de pensionari din Urlati care s-au trezit peste noapte buni de plata.

Cineva a facut in numele lor imprumuturi la Casa de Ajutor Reciproc . Asa bietii oameni au aflat ca li s-au pus poprire pe pensie. Aceasta pensionara nu mai stie ce sa faca, dupa ce s-a trezit ca are de plata cateva mii de lei, banii pe care nu i-ar fi luat niciodata. Astazi si-a luat inima in dinti si a mers glont acasa la casiera CAR-ului pe care o acuza de furt.

In aceeasi situatie sunt si alti bieti pensionari din Urlati printre care si cativa raposati. Paguba se ridica la cel putin un miliard si jumatate de lei, iar lovitura, spun ei, ar fi fost data de cine nu se asteptau: o femeie cumsecade pe care o cunosteau de o viata intreaga.

Femeia, in varsta de 74 de ani, ar fi actionat linistita luni de zile, mai ales ca actele pensionarilor erau la ea in buzunar, spun oamenii. Pana cand politia va face lumina in acest caz, pensionarii fac carare in jurul gardului de peste care spera sa o zareasca pe casiera buclucasa.

##VIDEO83769##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate