CUTREMURATOR! Imagini tulburatoare postate de dependenti de stupefiante pe Instagram

CUTREMURATOR! Imagini tulburatoare postate de dependenti de droguri pe Instagram

Inconstienta! Nu au teama de nimic!

Isteria retelelor de socializare a ajuns la cote maxime! Daca pana acum eram socati de ce posteaza infractorii pe conturile lor, care se laudau fara jena cu obiectele pe care le sustrasera, iata ca in prezent o noua tendinta socheaza!

Cei care sunt dependenti de stupefiante nu se sfiesc sa posteze imagini tulburatoare cu ace, seringi sau alte substante pe care le folosesc. Unii arata chiar si semnele de pe corp pe care le capata in urma multiplelor intepaturi, iar traficantii isi fac reclama expunand fara teama stupefiantele pe care intentioneaza sa le vanda dependentilor.

Acest obicei a devenit un adevarat fenomen pe Instagram! Se numeste "Junkies of Instagram". Ingrijorator este faptul ca majoritatea celor care posteaza acest gen de imagini sunt persoane foarte tinere, cel mai probabil adolescenti inconstienti de raul pe care si-l fac de doua ori: Odata prin dependenta fata de substante care le pun viata in pericol si a doua oara prin expunerea unor imagini compromitatoare care sigur au atras deja atentia autoritatilor.
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies