CUTREMURATOR. A mers la doctor pentru dureri abdominale, dar a INLEMNIT cand a auzit diagnosticul!

Rachelle Beckett, o femeie in varsta de 43 de ani din Marea Britanie, a acuzat dureri abdominale in timp ce se afla in vacanta in Grecia.

Femeia a luat niste sedative pentru a-si calma durerile, iar dupa cinci zile, cand s-a reintors in tara a mers la medic pentru un consult amanuntit. Diagnosticul pus de medici a socat-o! Rachelle Beckett suferea de cancer ovarian. Spre disperarea ei, boala se extinsese atat de rapid incat medicii au anuntat-o ca tratamentul cu chimioterapie este inutil.

Rachelle Beckett a murit la numai patru zile dupa ce a fost diagnosticata cu cancer ovarian. Pacienta nu prezentase niciun fel de simptom pana sa acuze durerile abdominale din timpul vacantei. Familia si medicii au asistat neputinciosi cum femeia s-a stins din viata. Boala era in faza terminala cu metastaza la ficat, plamani si stomac.

Specialistii au fost uimiti de faptul ca maladia s-a dezvoltat fara ca pacienta sa prezinte niciun simptom decat atunci cand era prea tarziu. Dr Patricia Foster, director la clinica de oncologie din cadrul spitalului Sheffield Teaching Hospitals, le avertizeaza pe femei ca acest tip cancer, cancerul ovarian, este un ucigas tacut, care se instaleaza si se dezvolta fara sa dea simptome. Controlul ginecologic si analizele medicale de specialitate, efectuate din sase in sase luni, sunt obligatorii pentru depistarea timpurie a cancerului ovarian.

"Poate afecta femeile de orice varsta, insa este mai des intalnit la femeile care intra la menopauza. Simptomele sunt foarte usoare: balonare persistenta, dureri in zona pelvisului, dureri de stomac, iar uneori dificultati la digestie. De cele mai multe ori sunt spuse pe seama altor afectiuni", a declarat dr. Patricia Foster pentru Daily Mail.

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate