Cutremur în România, la ora 03:30! Ce magnitudine a avut

,

Un nou cutremur s-a produs în România azi-noapte, la ora 03:30. Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea.


In articol:

Cutremurul a avut magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter și s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (33 km), Panciu (35 km), Onești (39 km), Tîrgu Ocna (46 km), Focșani (48 km). Seismul a avut loc la adâncimea de 93 de kilometri.

Tot azi-noapte s-a produs un seism la granița României cu Bulgaria.

Cutremurul a avut magnitudinea de 2,4 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 02:27, la o adâncime de numai 5 kilometri.

Cel mai puternic cutremur din acest an 

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an s-a produs pe 3 septembrie, în zona seismică Vrancea, și a avut magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter. 

"E un cutremur absolut obișnuit. Au fost mai multe în ultimul timp, dar asta nu înseamnă nimic. Cândva spuneam că Africa se rupe în două, noi suntem sub influența Africii. Vom vedea ce se va mai întâmpla. Italia, noi și toată partea balcanică e sub influența Africii.  Adâncimea e foarte mare, ceea ce e foarte bine pentru toată zona europeană. Un cutremur foarte adânc nu distribuie energie, la magnitudinea asta mai ales. Vrancea e periculoasă pentru magnitudini mai mari de 7,2, nu 4 și ceva", a spus Gheorghe Mărmureanu, director onorific al INFP, despre acest cutremur.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sfânta Parascheva - Rugăciunea care face minuni

Rafila, SCEPTIC privind imunizarea în masă; Țința de zece milioane de vaccinați se îndepărtează

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Calendar Ortodox 14 octombrie. Sfanta Parascheva sau Sfanta Vineri: Tradiții și obiceiuri. Ce nu este bine să faci astăzi

Horoscop 14 octombrie. Zodia care ar trebui sa se ocupe numai de problemele ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies