Cutremur in România! Industria se prăbușește. Cifrele care indică dezastrul iminent

Liberalul Florin Cîțu a lansat un avertisment sumbru cu privire la ceea ce se întâmplă cu industria din România. El a indicat, în acest sens, datele furnizate de INS.


In articol:

Florin Cîțu a tras un mare semnal de alarmă în ceea ce privește industria. Într-o postare pe Facebook, liberalul a arătat ce spune INS despre ceea ce s-a întâmplat în luna aprilie.

GAME OVER- Industria se prabuseste!

INS:

PRODUCȚIA INDUSTRIALĂ ÎN LUNA APRILIE 2019

În luna aprilie 2019, producţia industrială a scăzut faţă de luna precedentă cu 9,5% ca serie brută și a crescut cu 1,1% ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate.

Faţă de luna corespunzătoare din anul precedent, producţia industrială a crescut atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 1,4%, respectiv cu 0,4%.

Citeste si: Nepotul lui Emi Pian pune tunurile pe români! Ce a putut să spună este de neimaginat: Sunteți invidioși rău - capital.ro

În perioada 1.I – 30.IV.2019, comparativ cu perioada 1.I – 30.IV.2018, producţia industrială a fost mai mare cu 0,8% ca serie brută, respectiv cu 1,0%, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #NuLuamPrizonieri„, a scris pe pagina sa de socializare Florin Citu, potrivit capital.ro

Citeste si: Protest pentru eliberarea lui Dragnea si demisia lui Iohannis

Citeste si: Dancila a vorbit! "Rezultatul la alegeri a fost naucitor. Acum s-a acumulta foarte multa ura"

Citeste si: Ce face Dragnea in inchisoare? Dezvaluiri: "Incearca sa nu se uite la televizor"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies