Cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade. Unde s-a produs seismul și în ce zone s-a simțit?

Author: B.H.

În această dimineață, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat producerea unui cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade. În ce zone s-a simțit?

Cutremurul cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineață, la ora 03:59, în zona seismică Vrancea, mai exact în Buzău. Seismul s-a simțit în mai multe zone ale țării.

Citeste si: Cine a fost Costin Marculescu. Imagini de colectie din Liceenii

Cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade. Unde s-a produs seismul și în ce zone s-a simțit?

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a precizat că seismul înregistrat în această dimineață a avut magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 117km.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Seismul s-a simțit în 10 orașe ale țării, dar și în București, după cum au anunțat autoritățile.

Șerban Huidu, mărturisiri tulburătoare la 12 ani de la accidentul în care au murit 3 persoane. „Eu am pledat vinovat”

Citeste si: Noi detalii care schimba cursul anchetei! Costin Marculescu era imbracat in cada: „Asta a fost sigur…

"În ziua de 12 Iunie 2020, la ora 03:59:22 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 117km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 76km E de Brasov, 82km NE de Ploiesti, 113km S de Bacau, 115km V de Braila, 115km V de Galati, 132km N de Bucuresti, 156km NE de Pitesti, 190km E de Sibiu, 193km SV de Iasi, 197km N de Ruse."

, au precizat reprezentanții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Citeste si: Scandal de proporții la Arhiepiscopie. Ilie Năstase a devenit ginere pentru a cincea oară

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies