Cursa sangeroasa la Iasi. Un taximetrist injunghiat de o clienta VIDEO

Cursa sangeroasa la Iasi. Un taximetrist injunghiat de o clienta VIDEO

Un taximetrist din Iasi sustine ca fost injunghiat de o clienta care i-ar fi furat masina, statia si banii. Cazul se complica, insa. Anchetatorii scot la iveala detalii, cel putin surprinzatoare.

Ora 4 dimineata in centrul Iasiului. O tanara aflata in fata unui hotel se urca intr-un taxi si cere soferului sa mearga la Piata Pacurari. Dupa cativa kilometri parcursi, fata se napusteste asupra barbatului si il injunghie cu un cutit.

Taximetristul s-a speriat. A franat si a coborat imediat din masina. Tanara, insa, s-a urcat la volan in locul sau si a demarat in tromba, iar mai apoi a abandonat masina chiar in centrul orasului.

Plin de sange, taximetristul a apucat s aceara ajutorul unui coleg care l-a dus la spital. Din fericire, a ajuns la timp, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Se afla inca internat, dar starea lui este stabila.

Anchetatorii emit, insa, ipoteze: jaf, reglare de conturi sau legitima aparare. Pana acum niciuna dintre ipoteze nu este exclusa. Una dintre variantele pe care merg anchetatorii este ca tanara care l-a atacat pe taximetristul Ion Tugui, ar fi prostituata. Destinatia unde trebuia sa ajunga era cel mai probbail adresa unui client. Anchetatorii nu au gasit urme de sange in interiorul masinii, ceea ce contrazice declaratiile taximetristului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate