Curajul nebun al unei adolescente din America! Tânăra s-a luptat cu un urs care era gata să-i atace câinii

Author: Elena Padure
Actualizat: 25 iul 2022, 16:05
Tanara care s-a luptat cu un urs pentru a-si salva cainii

Cum a reacționat o fată din Carolina de Sud, după ce o ursoaică cu pui i-a amenințat câinii. Filmarea a devenit virală.

Unii iubitori de animale spun adesea că și-ar sacrifica până și viața pentru animalele lor de companie, dar iată că o tânără din America a și demostrat-o. Adolescenta de 17 ani s-a luptat cu un urs pentru a-și salva cățeii de un posibil atac al animalului sălbatic. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere și a ajuns viral în mediul online.

Cu a reacționat o adolescentă din America, crezând că va fi atacată de un urs

Filmarea arată ursoaica care merge de-a lunful unui zid îngust de cărămidă, alături de puii ei. Între tim,p un câine negru de talie mare și doi câini mici vin să gonească animalul sălbatic.

Puii de urs coboară de pe zid, însă ursoaica rămâne pe poziții și se pregătește să atace câinii. În același moment, tânăra Hailey intră în acțiune și împinge ursul pentru a-și salva animalele de companie. Incidentul a devenit viral pe rețelele de socializare. 

În timp ce tânăra își mută cățeii în casă, ursoaica înceacă să se urce înapoi pe zid. Deși câinii s-au ales cu câteva zgârieturi, starea lor de sănătate este bună, la fel ca și cea a urșilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“Am văzut că ursul era gata să îmi înhațe cățelușa, pe Valentina, așa că am fugit într-acolo.

E ca și copilul meu.” a spus Hailey, „Primul lucru pe care l-am făcut a fost să împing ursul. Nu știu cum, dar a funcționat” a concluzionat adolescenta conform  indianexpress.com  

Curajoasa tânără s-a ales cu un deget dislocat și o zgârietură în genunchi. Familia este recunoscătoare că acestea sunt singurele leziuni suferite de fată în urma altercației cu ursul.

Citeste si: A crezut ca si-a cumparat un pui de caine dragalas, dar a avut un adevarat soc cand a aflat ce crestea in casa de fapt!

Tânăra a tras, însă, un semnal de alarmă în ceea ce privește acest incident: „Nu îmi urmați exemplul, s-ar putea să nu fiți la fel de norocoși.”

Citeste si: Dupa 20 de ani de captivitate intr-o cusca stramta, o ursoaica a fost lasata intr-un regim de semi-libertate! Urmariti povestea trista a ursului care ii amuza pe oameni, duminica, 24 ianuarie, la Asta-i Romania, de la 14:30, la Kanal D!