Cum traieste Brigitte Nastase de cand l-a lasat pe Ilie si s-a mutat singura? Bruneta ne-a primit la ea acasa si ne-a aratat dressing-ul ei

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iul 2017, 13:02

Brigitte Nastase e mai hotarata ca niciodata sa isi ia viata in maini si sa reinceapa un nou capitol, acela de femeie independenta, departe de Ilie Nastase.

Frumoasa banateanca a renuntat la orice speranta ca mariajul ei cu fostul tenismen va functiona, motiv pentru care a ales sa anunte, oficial, decizia de a deschide divortul.
Desi multi au judecat-o si au spus despre ea ca s-ar fi maritat din interes cu Ilie Nastase, Brigitte a marturisit ca multe din obiectele de designer pe care le detine la ea in garderoba, au fost cumparate din banii ei.


"Eu sunt femeie si am un anumit castig din business-urile care imi ocupa toata ziua. Am si eu o mica placere, o singura placere are femeia care castiga bani, si chiar daca ii primeste de la sot.

Eu in copilarie purtam second hand-uri, am avut mult timp monturi la picioare pentru ca purtam pantofi mici. Eu am muncit de mica pentru ca asta mi-am dorit.

Mie imi plac mult pantofii Valentino, dar din pacate trebuie purtati doar la evenimente, pentru ca uite, se pot juli. Acesti pantofi au costat 750 de euro, o  sa ii mai port, asta e. Dar vreau sa imi mai cumpar.
Port o rochie si de doua ori si de trei ori, depinde daca e casual sau iese in evidenta.
De exemplu, acesta tinuta am purtat-o atunci cand Ilie a fost decorat de domnul presedinte Iliescu.

Am rochii pe care nu le-am mai purtat de patru ani, am rochii pe care le mai pastrez pentru cand voi mai slabi cateva kilograme. Eu m-am ingrasat mult de la tratamentele pe care le-am urmat.
Vrei sa iti arat o rochie de plaja de 850 de euro?", a spus Brigitte Sfat la WOWbiz.

Brigitte adora sa isi investeasca banii in genti, mai ales ca investitia este una pe termen indelungat.

"Gentile Hermes nu pot fi cumparate de oricine. Eu le-am cumparat pentru ca ele sunt o investitie, mai ales ca valoarea lor creste odata cu trecerea anilor. O geanta Hermes creste in valoare cu 500 de euro la fiecare an. Exista in afara magazine care vand astfel de genti si in loc de 9500, dai 14.000. Si eu daca as avea probleme financiare, m-as duce si as vinde o astfel de geanta.

Si mi-a mai cumparat-o pe cea de la Chanel, crem. S-a intamplat inainte de nunta lui Albert de Monaco. Acum costa in jur 3800 de euro, atunci a costat in jur de 2800.
Eu mi-am facut propria mea idee despre ce imi place si cum imi doresc sa fiu imbracata(...) Au fost multe interpretari si mi s-a spus ca foate multa lume si-a batut joc de mine in primii ani de casnicie si m-au calcat in picioare.
Eu nu sunt si nu voi fi niciodata o copie. Eu sunt Brigitte si nu am nevoie sa copiez pe nimeni.
Ilie nu poate sa spuna ca dau multi bani pe haine, pentru ca in afara de gentile Hermes, eu imi cumpar singura hainele. Strang cateva mii de euro si trag o fuga si imi cumpar. Unii beau, eu nu beau. Altii fumeaza, altii merg in cluburi. Fiecare cu pacatul lui. Intr-un fel mi se pare si aiurea, ca lumea se uita si poate sa zica: "Uite-o, ma, si pe nenorocita asta..." Dar eu muncesc zi de zi.
La inceput am gafat foarte mult. Ilie nu s-a bagat foarte mult, m-ar fi ajutat sa ma sfatuiasca. Primele mele aparitii alaturi de el au fost foare aiurea. Eu n-as purta-o astazi, dar el mi-a cumparat-o si mi-a zis ca imi sta foarte bine. Eram foarte vulgara, chiar il urasc ca mi-a zis asta atunci", a mai spus ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.






 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!