Cum se vor tine slujbele religioase dupa 15 mai. Anuntul premierului Orban

,

Ludovic Orban spune că cel mai probabil se va putea merge la sluijbe în aer liber, după 15 mai.


In articol:

Ludovic Orban spune că slujbele religioase vor fi organizate în aer liber: "Oricum vine vara şi ele se vor putea organiza în condiţii bune în afara bisericilor". Setul de reguli aferente ridicării fiecărei restricţii va fi prezentat cel mai târziu luni, a mai spus acesta.

Ludovic Orban spune că cel mai probabil se va putea merge la sluijbe în aer liber, după 15 mai. Regulile aferente fiecărei ridicări de restrictie vor fi prezentate cel mai târziu luni, mai spune premierul Orban.

Ludovic Orban: "Cel mai probabil când va fi permisă oficierea slujbelor, nu se va putea face în spaţii închise, cel mai probabil în afara bisericilor. Oricum vine vara şi ele se vor putea organiza în bune condiţii în afara bisericilor, sigur în condiţii de respectare a distanţei fizice sanitare, purtarea măştii şi cu alte reguli care vor fi puse aici."

Premierul mai spune că luni se vor spune mai multe despre cum se vor relaxa măsurile. Setul de reguli aferente ridicării fiecărei restricţii, va fi prezentat public cel târziu luni, astfel încât să fie în dezbatere publică.

Odată cu instituirea stării de urgenţă, adunările în lăcaşele de cult au fost interzise. Preoţii pot organiza slujbe în Biserică, însă în număr restrâns, iar tu poţi viziona slujbele live şi online, direct din biserică, scrie Mediafax.

Citeste si: Toti romanii trebuie sa stie! Cat este de astazi amenda pentru nerespectarea restrictiilor

Citeste si: Putem iesi la iarba verde sau la plaja dupa 15 mai? Marcel Vela: "Puteti merge unde doriti!"

Citeste si: De ce nu se deschid bisericile după 15 mai? Anunțul făcut de Raed Arafat: "Reprezintă una dintre zonele..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop 8 mai 2020. Zodia care intampina probleme pe plan profesional

RUPTURĂ în show-bizz - O celebră cântăreață s-a despărțit de fostul soţ al unei vedete TV

Bomba zilei! Alex Bodi este jurnalist la o publicație importantă din Germania! Câți bani încasa lunar de la nemți și mai ales pentru ce

Coronavirus Romania, 8 mai 2020 - situtia oficiala in aceasta dimineata

Se dau bani ca sa ne testam de coronavirus. Cine poate primi banii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies