Cum se simte Gabriela Firea după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Senatoarea PSD este vaccinată anti-Covid cu schemă completă

,
Gabriela Firea s-a infectat cu Covid-19

Gabriela Firea s-a infectat cu Covid-19

[Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook]

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a infectat cu Covid-19.


In articol:

Gabriela Firea a anunțat, miercuri, printr-o postare pe contul personal de Facebook, că s-a infectat cu Covid-19.

Gabriela Firea s-a infectat cu Covid-19: „În fața bolii toți suntem egali” 

Fostul primar general al Capitalei suferă de o formă ușoară de Covid-19 și susține că asta se datorează faptului că a ales să se imunizeze împotriva bolii.

Gabriela Firea este vaccinată anti-Covid cu toate cele trei doze, de trei săptămâni.

Citeste si: Ultimă oră! Sorin Cîmpeanu ia în calcul eventualitatea unei vacanțe de o lună pentru elevi: Toate variantele sunt deschise

„Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja(...) În fața bolii toți suntem egali”, a transmis senatoarea PSD.

Gabriela Firea s-a infectat cu Covid-19

Gabriela Firea ar fi trebuit să fie prezentă miercuri în Parlament pentru votul de învestire a Guvernului Cioloș, eveniment la care nu a mai participat din cauza bolii, a precizat ea.  „Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă.

Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi.

Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.  Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri.

Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive.

Citeste si: Prefectul Capitalei anunță intensificarea controalelor de noapte în Capitală pentru respectarea măsurilor sanitare. Numărul polițiștilor și jandarmilor va fi suplimentat după ora 20:00

Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.

În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…

Marele teolog Nicolae Steinhardt spunea: “Creştinismul neajutorat şi neputincios este o concepţie eretică, deoarece nesocoteşte îndemnul Domnului (Matei10, 16: „Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii") şi trece peste textele Sfântului Pavel (Efes. 5, 17: „Drept aceea, nu fiţi fără de minte”; II Tim. 4, 5: „tu fii treaz în toate...”, 1, 8: „să fie... treaz la minte" şi, îndeosebi, I Cor.14, 20: „Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi copii, iar la minte fiţi oameni mari”).

Noi suntem o familie creștin ortodoxă practicantă și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viața noastră: credința, copiii, sănătatea, prietenii iubitori și sinceri. Înainte de toate deciziile importante ne rugăm și postim.  Îi mulțumim și acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină!

Am trecut, așa cum știți, printr-o boală rară, extrem de grea. Medici minunați din România, cu har și credință în Dumnezeu, m-au salvat. Ei înșiși aveau icoane cu Iisus Hristos și Maica Domnului în cabinete. M-am lăsat pe mâna lor și s-a dovedit că am luat decizia cea mai bună. M-au renăscut. Ce-aș fi spus azi de la tribuna Parlamentului, dacă puteam participa la ședința comună?

Că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toți românii, în lupta cu pandemia. Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se știa că vine.

Citeste si: Noi RESTRICȚII în România. Klaus Iohannis a convocat ședință la Cotroceni pentru a găsi soluții la criza Covid-19. Ce măsuri sunt discutate

Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente- și pentru spitale, pentru formele severe, și pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme ușoare și medii-, s-au dotat secțiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă: guvernanți-cetățeni, care acum dă roade. Puține îmbolnăviri, puține cazuri grave.

Noi suntem din nou fruntași în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconștiență politică și administrativă! La noi se dă mereu vina pe cetățeni. Doar ei sunt vinovați, că nu respectă “reguli”. Cei mari și tari sunt neprihăniți. Așa cred ei!

Istoria le va dovedi contrariul! Azi, din păcate, toți cei care au fost timp de 2 ani la putere merită o bilă neagră. Și să-i ținem minte! Vă doresc sănătate, înțelepciune, protecția divină a Maicii Domnului! Doamne-ajută!”, a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ana Porgras, primele imagini alături de noul iubit! Ce doi au plecat în vacanță în Viena

Ședință la Palatul Victoriei: ce proiecte sunt pe masa premierului Ciucă pentru aprobare

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Prefectul Capitalei anunță intensificarea controalelor de noapte în Capitală pentru respectarea măsurilor sanitare. Numărul polițiștilor și jandarmilor va fi suplimentat după...

Cum a aratat Seda Bakan, actrita din serialul Doctorul minune, la nunta cu cantaretul de jazz! Celebra actrita a purtat o superba rochie de mireasa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies