Cum se simte celebrul Erkan Petekkaya la câteva luni de la spitalizare! Iată cum arată în prezent îndrăgitul actor și ce planuri are!

,

Renumitul Erkan Petekkaya face parte din elită celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Erkan Petekkaya, în vârstă de 51 de ani, a reușit în cele trei decenii de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul din Turcia și din străînătate cu rolurile sale magitral interpretate în seriale și filme de excepție. În prezent Erkan Petekkaya este considerat unul dintre cei mai valoroși actori ai generației sale, care a fascinat cu talentul și carisma lui aparte în numeroasele producțîi jucate impecabil de-a lungul timpului.

Cum se simte celebrul Erkan Petekkaya la câteva luni de la spitalizare

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Erkan Petekkaya încă din anul 2010, când a jucat în serialul Trădarea, iar ulterior a reapărut în serialul Dila, în anul 2015 și în anul 2017 acesta a jucat și în producția Furtună pe Bosfor.

Citeste si: Celebrul Erkan Petekkaya a ajuns de urgență la spital! Problemele de sănătate ale îndrăgitului actor au recidivat! Care este starea sa în prezent!

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya, in serialul Furtuna pe Bosfor

[Sursa foto: Instagram Erkan Petekkaya]

În urmă cu aproximativ patru ani, celebrul Erkan Petekkaya a trecut printr-o prima criză teribilă de rinichi și a ajuns de urgență la spital în stare gravă, unde a suferit și o intervenție chirurgicală destul de dificilă, ce a constat în eliminarea pietrelor de la rinichi. Însă treptat celebrul actor a reușit să își readune forțele și să revină pe platourile de filmare unde a depus efort fizic și psihic, astfel că la finalul anului trecut, afecțiunea lui Erkan de la nivelul rinichilor a recidivat și actorul a ajuns din nou pe patul de spital. După un tratament indeslungat Erkan Petekkaya a reveni în sânul familiei și pare că se simte din ce în ce mai bine de atunci.

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya si sotia sa

[Sursa foto: Instagram Erkan Petekkaya]

De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmuleț în care apare alături de fiul lui, jucându-se cu cei trei câini ai familie, pe care îi adoră. Îndrăgitul Erkan Petekkaya a slăbit destul de mult însă pare plin de viață așa cum îl știu telespectatorii și cu siguranță va reveni în curând și cu noi proiecte pe plan profesional.

„Trei prieteni ai casei noastre.

Dragoste, salutări!", a scris Erkan Petekkaya.

Citeste si: Erkan Petekkaya, un nou rol într-un film de excepție! Celebrul actor, așa cum n-a mai fost văzut până acum! Iată ce colegi de platou i-au fost alături!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Vă mai amintiți de superba Hatice Şendil? Iată cum arată în prezent, după ce a recurs la o intervenție estetică la nivelul feței! Fanii săi au fost uimiți de schimbarea radicală!

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum se simte Erkan Petekkaya după problema gravă de sănătate suferită recent! Iată cum arată celebrul actor după spitalizare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies