Cum se comportă Bursucu în relația cu Andreea. Prezentatorul TV și-a recunoscut toate defectele: „Ne-am și despărțit la un moment dat”

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 mai 2023, 20:37

Prezentatorul TV și-a recunoscut toate defectele

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, invitat a fost Bursucu, prezentatorul emisiunii „Roata Norocului” de la Kanal D.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu și difuzată exclusiv la Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Bursucu, prezentator la Kanal D.

Cum se comportă Bursucu în relația cu Andreea

Bursucu are o relație frumoasă cu iubita lui, Andreea, de peste zece ani. Din dragostea lor a rezultat o minunată fetiță pe nume Anays, în vârstă de doi anișori.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Bursucu! Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat: „Îți vine să explodezi”

Deși se poate vedea cu ochiul liber că iubirea dintre ei este puternică, Bursucu nu a evitat să spună că a avut probleme care i-au afectat relația acum ceva timp, motiv pentru care a ajuns și la psiholog pentru rezolvarea lor.

Prezentatorul „Roata Norocului” a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care o are cu mama fetiței lui!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bursucu s-a ocupat de rezolvarea geloziei sale nejustificate

Bursucu a recunoscut că, în trecut, a avut probleme uriașe cu gelozia, lucru care a dus chiar și la despărțire.

Iubirea pentru Andreea a fost mai puternică, astfel că prezentatorul TV a ales să meargă la psiholog pentru a-și rezolva problemele legate de gelozie. Până să-și revină, Bursucu o controla pe Andreea la orice pas și îi verifica mereu telefonul. 

Nimeni nu este perfect, iar de acest lucru este conștient și Bursucu. Nu este singurul care a fost gelos, căci și iubita lui are această problemă, dar nivelul de gelozie al Andreei nu este atât de ridicat încât să creeze probleme, astfel că-i oferă libertate soțului ei.

„Am fost foarte gelos, am fost la psiholog. Am fost bolnav de gelozie, dar îmi făceam filme singur, ne-am și despărțit la un moment dat. Doar cu ea am fost. Când vine domnișoara de îți pune capac, gata. Ea este geloasă, dar într-o limită de bun simț. Nu mă caută aiurea, nu-mi caută în telefon, nu există.

Eu îi căutam în telefon, până la un moment dat în care s-a prins și am înțeles un sigur lucru, vezi un mesaj, o postare, o poză, nu e 100% dar pare că și acum

ce faci? Te duci și îi spui că-i cauți în telefon sau nu-i spui și te macină. Nu mai bine nu știi? Măcar dacă a făcut-o să se fi simțit și bine și-l arunci”, a povestit Bursucu.