Cum să îți cureți telefonul mobil pentru a te proteja de coronavirus?

,

Telefonul mobil este obiectul pe care toată îl folosește zilnic și astfel poate fi o sursă prin care coronavirusul se poate răspândi. Cum să îl cureți eficient?


In articol:

Specialiștii au descoperit că noul coronavirus poate rezista inclusiv pe suprafețe, ceea ce înseamnă că orice obiect trebuie dezinfectat cu mare atenție.

Citeste si: Gestul impresionant al unui preot diagnosticat cu coronavirus. De ce a refuzat ventilatorul mecanic?

Telefonul mobil este folosit zilnic, astfel că se poate transforma rapid într-un mediul în care noul coronavirus să se dezvolte.

Din acest motiv, specialiștii recomandă curățarea acestuia cu maximă responsabilitate.

Cum să îți cureți telefonul mobil pentru a te proteja de coronavirus?

Multe persoane privesc cu neîncredere curățarea telefonului mobil, de teamă că produsele ar putea să distrugă funcționarea acestuia. Ei bine, dacă dezinfectanții pot avea efecte negative asupra telefoanelor mobile, nu același lucru se întâmplă când vine vorba despre apă și săpun.

Citeste si: Coronavirus- cum arata plamanii unui bolnav de coronavirus: "Pentru cei care cred ca sunt nemuritori si continua sa iasa afara"

Pentru a curăța telefonul mobil e nevoie de 2 lavete din microfibră, săpun și apă. Se formează un amestec din apă și săpun, după care se scufundă laveta în el. Cu ajutorul acesteia se curăță bine toată suprafața telefonului mobil, având grijă ca apa să nu pătrundă în orificiile pentru căști sau încărcător. După ce telefonul a fost dezinfectat, acesta se șterge cu o lavetă uscată.

Specialiștii spun că aceasta este cea mai sigură modalitate prin care telefonul mobil poate fi curățat, fără să îi fie afectate funcțiile.

Citeste si: Un jandarm din Bucureşti, infectat cu coronavirus

 

Citește-ne pe
Citește și:

Organizația Mondială a Sănătății: 6 măsuri care trebuie aplicate după instituirea carantinei pentru a combate coronavirusul

Supărat că nu a fost felicitat în mod public, Donald Trump nu și-a mai donat salariul din ultimele şase luni de mandat

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei. Ce poți face acasă?

Greta Thunberg, suspectă de coronavirus? A explicat de ce s-a autoizolat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies