Cum sa faci cea mai buna marinada pentru friptura de Craciun!

Author: O.P.
Actualizat: 27 nov 2020, 20:55

Indiferent ca este pui, porc, peste sau alt tip de carne, exista o reteta de marinada care ofera un gust exceptional preparatelor.

Ingrediente

O lingura de mustar

o lingura de otet balsamic

patru linguri de ulei de masline

un catel de usturoi  

 

Mod de preparare

 

Citește și: VIDEO Oare este cazul să ne așteptăm la apariția unui cutremur în viitorul apropiat? Ce previziuni a făcut Carmen Harra cu privire la acest subiect de interes general: "Natura ne dă tot ce avem nevoie ca să fim bine!"

Citește si: Durere fără margini la Curtea de Argeș. Femeia ucisă pe trecerea de pietoni din Berceni a fost înmormântată. Imaginile cu băiatul cel mare sunt sfâșietoare: „O aștepta să vină la școală…”

Intr-un bol mare se combina mustarul, otetul balsamic, uleiul de masline si usturoiul, se amesteca pana se obtine un sos omogen.

 

Se adauga carnea in sos si se lasa sa se marineze la frigider cateva ore.

 

Sosul este foarte simplu, dar ofera un gust exceptional oricarui tip de carne.