Indiferent ca este pui, porc, peste sau alt tip de carne, exista o reteta de marinada care ofera un gust exceptional preparatelor.
Ingrediente
O lingura de mustar
o lingura de otet balsamic
patru linguri de ulei de masline
un catel de usturoi
Mod de preparare
Citește și: Motivul pentru care David Pușcaș nu are o locuință până la 29 de ani. Ce spune tânărul despre situația financiară: “O să mă execute oricum.”
Citește si: Ea este refugiata ucraineancă ucisă cu sânge rece în SUA! Avea 23 de ani și fugise din calea războiului, dar a sfârșit înjunghiată la metrou: „Viața ei a fost curmată mult prea devreme”
Intr-un bol mare se combina mustarul, otetul balsamic, uleiul de masline si usturoiul, se amesteca pana se obtine un sos omogen.
Se adauga carnea in sos si se lasa sa se marineze la frigider cateva ore.
Sosul este foarte simplu, dar ofera un gust exceptional oricarui tip de carne.