Cum să alegi cadouri personalizate pentru o aniversare

,

Una dintre cele mai bune metode prin care îi poți arăta unei persoane cât de importantă este pentru tine este și oferirea de cadouri. Și ce prilej mai bun să faci asta decât ziua în care împlinește anii sau își sărbătorește onomastica?

Mic ghid despre alegerea cadourilor

Indiferent dacă este vorba despre o relație de dragoste, prietenie, sau sunteți colegi de serviciu, un cadou nu trece niciodată neobservat, iar sentimentul de bucurie care te încearcă atunci când observi că darul tău este unul apreciat, nu poate fi comparat.

Cu toate acestea, este destul de dificil să găsești acel cadou cu adevărat special, care să nu se piardă în banal. De aceea, pentru a-ți veni în ajutor, avem pentru tine un mic ghid de alegere a darului perfect, urmat de câteva sugestii în acest sens.

Observă-i preferințele și interesele

Cel mai reușit dar pentru o persoană este cel care se potrivește cel mai bine cu preferințele și interesele sale. Așa că, încearcă să faci puțină muncă de detectiv și urmărește puțin personalitatea destinatarului darului tău. Vei observa lesne care sunt pasiunile sale, iar dacă îi vei oferi ceva legat de ele, va fi de-a dreptul fascinat de darul tău.

Vârsta chiar contează

Atunci când cauți cadoul perfect, trebuie să ții cont și de vârsta persoanei căreia îi este destinat. Nu poți să oferi unui bărbat mai în vârstă un gadget sau nu știu ce minune ale tehnologiei, pentru că probabil nu o va aprecia la fel de mult ca o persoană mai tânără.

Bine, mai sunt și exceoții, dar nu despre ele ne vom ocupa acum. Pentru a nu da greș, încearcă să oferi cadouri în primul rând utile, pentru că acestea se dovedesc a fi perfecte, de fiecare dată.

Cadouri personalizate

Dacă este ceva ce toată lumea adoră, fără nicio îndoială, atunci avem de a face cu cadouri personalizate. Nu este obligatoriu să fie ceva amuzant – deși cam toți le apreciem, dar un cadou care să fie parcă special creat pentru persoana respectivă va fi întotdeauna în centrul atenției.

Pe internet găsești multe astfel de idei, sau poți încerca să-ți pui ceva mai mult imaginația la contribuție.

Contează sau nu bugetul?

Aici, părerile sunt împărțite, pentru că sunt persoane care adoră să primească un dar mai scump, în timp ce altele sunt de părere că intenția este cea care contează. După cum spuneam ceva mai sus, observă cu atenție pe destinatarul darului tău și vezi cam în ce tabără s-ar afla.

Dacă nu reușești să îți dai seama, alege un cadou simplu, dar de efect, care ar putea avea un succes mai mare decât ceva îngrozitor de scump, dar care a fost ales pur și simplu la întâmplare.

Tipul relației

Ce te leagă de persoana care urmează să primească darul tău? Sunteți prieteni, iubiți, rude, cunoștințe, colegi de serviciu? În funcție de răspunsul la această întrebare vei găsi ușor și cadoul perfect.

Ocazia cu care este oferit

Cadoul diferă și în funcție de ocazia cu care este oferit. Dacă la o zi aniversară trebuie să ții cont de interesele și preferințele sale, cu totul se schimbă când este vorba despre o ocazie specială. Acum intervin din nou, salvator, cadourile personalizate, și care îți oferă prilejul de a fi cu adevărat un original.

Idei de cadouri

Există și multe idei de cadouri, și este aproape imposibil să le cuprinzi pe toate la un loc. Noi am încercat doar să îți facem și unele sugestii, de unde te poți inspira în alegerile tale.

Tricouri personalizate

Pentru persoana iubită, prieteni dragi sau membrii familiei de care ești mai apropiat, niște tricouri personalizate sunt o sugestie de cadou cu care nu ai cum să dai greș! Mai ales dacă știi că persoana respectivă are un simț al umorului destul de bine dezvoltat, prilej pentru tine pentru a strecura ceva imagini sau mesaje haioase, dar nu insultătoare sau vulgare!

Cutii de lemn pentru vinuri

Destinatarul cadoului tău este o persoană deosebită, și care apreciază gustul rafinat al unui pahar de vin bun? Atunci nu proceda precum majoritatea, să îi oferi o sticlă din cunoscuta licoare bahică, pentru că nu îi știi preferințele. Mai bine dăruiește-i o cutie specială, în care să păstreze câteva dintre sticlele sale preferate. Alege una dintr-un material de calitate, cum ar fi stejarul, foarte apreciat de cunoscători.

Casetă de bijuterii

Toate femeile adoră bijuteriile, nu-i așa? Are desigur piesele ei favorite, pe care de multe ori preferă să le cumpere singură, pentru că știe ce-i place. De aceea, un cadou bun pentru o astfel de persoană este o casetă de bijuterii, una de bun gust, plină de stil și eleganță, în care să își adăpostească micile comori. Vei părea o persoană atentă la pasiunile ei dacă alegi așa ceva, deci… cuvintele nu-și mai au rostul acum.

Gadget-uri

Tehnologia este din ce în ce mai prezentă în viața noastră, și nu ne imaginăm cum ar fi viața noastră fără telefonul mobil, de exemplu. De aceea, cu siguranță, o idee de cadou potrivită ar fi și oferirea de gadget-uri care să ne facă viața mai ușoară. Sunt multe site-urile unde găsești astfel de minuni ale tehnologiei, unele dintre ele care îmbină utilul cu partea mai haioasă, și pe care le poți folosi pentru un cadou perfect.

Sperăm că micile noastre indicații ți-au fost de folos și acum îți este mult mai ușor să găsești darul care să fie de-a dreptul memorabil, și care să fie pe placul destinatarului!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Beauty One a sărbătorit 15 ani de frumusețe. Experți și Specialiști din industria beauty au luat parte la un eveniment unic și plin de surprize

COVID-19 - Număr record de decese la granițele României

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Când apare The Crown, sezonul 5. Netflix a anunţat când va avea loc premiera

De ce este bine să vizitezi Mănăstirea Bârsana, din Maramureș

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies