Cum s-a pregătit Tarik Emir Tekin pentru maleficul Selçuk, din serialul "Infidelul"

Author: Alina Petre

Tarık Emir Tekin, alias Taro, pe care presă turcă îl aseamănă "băieților răi" ai cinematografiei mondiale precum Johnny Depp, Sam Rockwell sau James Dean, este un actor tânăr, talentat, versatil. Este singurul fiu al celebrei actrițe Şevval Sam și al fostului fotbalist de la Beşiktaş, Metin Tekin.

A înțeles din copilărie că succesul fără muncă este efemer. Pentru rolul Selçuk s-a pregătit intens și a recurs la o abordare inedită în procesul de creare a personajului.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen, în cea mai provocatoare ședință foto!

"În timp ce descriam unele dintre caracteristicile

lui Selçuk, am descoperit diverse modele comportamentale. M-am gândit că aș putea consulta un expert, având implicații în psihologie și neștiind cum ar putea fi definite, ca el să-mi ofere o <foaie de parcurs>. Ceea ce am învățat m-a ajutat să înțeleg mai bine tulburările de comportament ale lui Selçuk. Fiecare scenă pe care o joc are provocări diferite.(...) Ca actor, trebuie să-l înțeleg mai întâi pe Selçuk. Și pentru ca eu să înțeleg, trebuie
să nu-l judec"
,
 a declarat tânărul actor presei din Turcia.

În căutarea propriei identități artistice

              A plecat la studii departe de casă, în Anglia, la doar 15 ani, ceea ce i-a întărit încrederea în sine și i-a deschis noi orizonturi în carieră, departe de celebritatea părinților săi. A luat, însă, cu el valori precum iubirea, compasiunea și empatia insuflate de părinții săi.

Crescut în acordurile muzicii, Tarık Emir Tekin a învățat de mic să cânte la pian și la chitară. Muzica este cea care îl ajută să creeze personajele, să le identifice "ritmul interior". De altfel, pentru tânărul actor  "actoria este ca terapia(...), un instrument excelent pentru autocunoaștere”.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

              Iubește sporturile extreme, a jucat timp de 5 ani hochei pe gheață și este pasionat de artele marțiale. Chipesul actor are, însă, și o pasiune mai puțin obișnuită. 

"Gătitul este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult în viață! Majoritatea banilor mei merg pe electrocasnice pentru bucătăria mea", spune Tarık.

Țarık Emir Tekin, un actor complex și complet, intră în casele telespectatorilor, în fiecare seară de vineri și sâmbătă, cu personajul Selçuk, din serialul "Infidelul", începând cu ora 20.00, la Kanal D.

Cine este și câți ani are Nazan, soția lui Faruk din serialul Infidelul! Iată cum arată talentata actriță Name Önal fără machiaj, când nu se află pe platourile de filmare!

 

Sursa:  https://www.armanayse.com/tarik-emir-tekin-namidiger-taro/

Citește și: Asya pune la cale un plan de răzbunare împotriva rivalei sale Derin! Volkan riscă să piardă controlul asupra averii familiei Güçlü! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 28 ianuarie, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00, la Kanal D!