Cum planuiesc Razboinicii sa ii inchida gura lui Giani Kirita! Ce strategie vor sa aplice Stefan si Ionut

,

Nemultumiti de faptul ca au luat si bataie si au fost si ironizati la greu de Giani Kirita, Razboinicii incearca sa gaseasca cea mai buna cale de atac.

In editia de ieri, dupa ce au pierdut jocul, Stefan si Ionut au fost surprinsi pe terasa casei incercand sa gaseasca solutia cea mai potrivita.

Ionut propune provocarea celor mai valorosi concurenti de la Faimosi, in incercarea de a-i invinge si de a demonstra ca Razboinicii sunt cu adevarat mai buni.

Stefan insa se opune motivand ca, si daca ar aborda aceasta strategie, tot ar fi ironizati de adversarii lor.

"Hai, maine sa-i dam peste nas, ma. Hai, ma sa le dam peste nas maine. Sa-i luam pe Giani, Cazacu si pe Vladimir. Sa-i batem!", a spus Ionut.

"Nu. Tot asa zic sa mergem. E un fel de... ii ascultam, gata. N-ai vazut azi, cand a luat-o Roxana pe Larisa, la fel: "Ah, vai, nu-mi vine sa cred!" Tot la misto ne luau. Oricum ai da-o, tot la misto ne iau. Nu e. Nu, frate. Asa mergem. Fermi, ca asta-i ideea. Noi mergem fermi, indiferent de ce spun ei", a fost de parere Stefan.

Voi care credeti ca este cea mai potrivita solutie? Iata intreaga discutie:

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Aseara, Faimosii de la EXATLON s-au mutat la cotet! Care a fost primul lucru pe care l-a facut Vadimir Draghia dimineata, dupa ce s-a trezit

Masacru în Marea Neagră: Bilanțul a ajuns la peste 3000 de delfini morți din cauza războiului (biolog ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arata Valentin, baiatul Marianei de la EXATLON

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies