Cum mai arată Beatrice Mamara, fosta concurenta Bravo, ai stil!, la doi ani după ce a născut. Ce i-a zis Maurice Munteanu când a întâlnit-o într-o zi pe Calea Victoriei

Author: Alice Popescu

Cum arata acum Beatrice Mamara dupa Bravo, ai stil!

Sursa: Instagram

Beatrice Mamara este mamica unui baietel de aproape doi ani si a ramas una din cele mai elegante foste concurente de la Bravo, ai stil!

Fosta concurenta Bravo, ai stil! nu se dezminte atunci când vine vorba de capitolul fashion, dar și apariție.

Este una dintre fostele concurente care desi și-a permis în timpul reality-show-ului haine și accesorii de lux aproape în fiecare ediție, toate însumând aproape un apartament, a dat dovada de un simt artistic în ce privește design-ul încât deseori s-a lașat surprinsa cu acul și foarfeca în mana. Beatrice nu a fost niciodată doar o purtătoare sau umeraș de haine așa cum se folosea expresia în timpul competiției de stil, ci s-a implicat întotdeauna în tot ce a purtat de-a lungul sezonului în care a participat.

Citeste si: Denisa Potecaru, una din cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai stil!, și-a arătat vergeturile pe Instagram: "Nu am cunoscut pe nimeni fără, nu mă deranjează!"

Cum mai arata Beatrice Mamara dupa Bravo, ai stil!

După eliminarea de la Bravo, ai stil!, Beatrice Mamara s-a dedicat vieții de familie alaturi de soțul ei, iar în 2020 a născut un superb băiețel pe care l-a botezat Caius Alec.

În ultimele luni de sarcina, Beatrice a realizat mai multe pictoriale incediare nud cu burtica de gravida, însă nici atunci nu a renunțat la un stil care o reprezintă. La doi ani de când a născut, Beatrice are același corp sculptat și un stil inconfudabil, colaborând în continuare cu diverși fotografi și stiliști pentru diverse ședințe foto împreună cu fiul ei.

Ce spune Maurice Munteanu despre Beatrice Mamara

Cum mai arată Beatrice Mamara, fosta concurenta Bravo, ai stil!,  la doi ani după ce a născut. Ce i-a zis Maurice Munteanu când a întâlnit-o într-o zi pe Calea Victoriei

Chiar Maurice Munteanu a povestit în exclusivitate pentru kanald.ro cum a regăsit-o pe Beatrice Mamara după câțiva ani, revederea fiind una memorabila că și apariție: "Eram recent pe Calea Victoriei, mergeam către un restaurant deschis recent care mie îmi place foarte mult. Vis-a-vis de CEC era o domnișoară în fata mea cu o rochie foarte scurta, cu o pereche de picioare splendide și o platforme, părea oricum o puștoaică, am crezut că era o fata de 19-20 de ani. Domnișoara se urca într-o mașină și la un moment dat mă vede și îmi face cu mana, era Beatrice Mamara care arata superb, era într-o forma de invidiat și mi-a făcut placere să o revăd, super tonica, super fresh."

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies