Cum l-au "inviat" “Moldovenii” pe Stefan cel Mare? Ghita Spagoveanu vrea sa plece la Istanbul!

Un nou episod al serialului “Moldovenii” incepe sambata seara, la ora 20:00, la Kanal D, cu viata aparent linistita a satenilor din Gaurenii de Jos, acolo unde timpul parca nu are rabdare.


In articol:

Aurica si Mitica, bataie pe telecomanda

Aurica si Maria isi dau atestatul in ale fotbalului, iar sotii lor, Mitica si Ion vor juca in liga mica, cand telecomanda se afla in mainile femeilor. Optiunile acestor cupluri, la televizor, sunt limitate: serial turcesc, pe de-o parte, fotbal, pe de cealalta parte. Cine va castiga, oare? Se da o lupta crancena, o batalie a sexelor, pe masura ce casa se imparte in doua tabere, iar dialogul intre consateni atinge cote alarmant de amuzante.

Influenta serialelor turcesti ajunge pana in Gaurenii de Jos, localnicii incep prin a grai, pe langa cuvintele moldovenesti, si in limba turca. Padurarul Mitica, scandalizat de influenta ligvistica ce isi face simtita tot mai mult prezenta si in vocabularul satenilor din Gaurenii de Jos, incepe o lupta crancena “inchipuita”.  Acesta merge calare prin sat pentru a da zvon ca aduna oaste pentru batalia cu turcii, intr-un mod pe care insusi Stefan Cel Mare ar fi invidios.

Aventurile primarului Ghita Spagoveanu continua si in acest episod, edilul satului isi ia talpasita din asezarea peste care comanda si vrea sa ajunga la Istanbul, in interes de afaceri. Primarul vrea sa realizeze un film turcesc, chiar in Gaurenii de Jos, si merge in prospectie, chiar in Turcia, de unde, crede el, se poate inspira in realizarea productiei.

Citeste si: Actorii din “Moldovenii”, serialul de comedie de la Kanal D, staruri in online

Citeste si: Ce s-ar intampla daca Ghita Spagoveanu, primarul din serialul “Moldovenii”, ar ramane singur acasa, in perioada Sarbatorilor?

Nu ratati aventurile satenilor din Gaurenii de Jos, sambata seara, intr-un nou episod al serialului “Moldovenii”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate