Cum l-a rabdat inima sa faca asa ceva? Si-a rapit propriul copil de langa mama si a fugit in lume

Un copil este de negasit dupa ce afost rapit de propriul tata care, se pare, ar fi fugit cu el din tara.

##VIDEO85154##Biata femeie plange zi si noapte de cand copilul sau in varsta de doi ani si sapte luni a disparut fara urma. Tatal copilului ei, italian de origine, l-a luat vineri, pe motiv ca vrea sa petreaca sfarsitul de saptamana impreuna. Femeia s-a nelinistit cand a vazut ca a trecut de ora la care barbatul spusese ca va aduce copilul acasa. L-a sunat, insa barbatul isi inchisese telefonul.

Apoi, intr-un suflet a alergat mama copilului la garsoniera fostului concubin, unde barbatul il dusese pe micut. Nimeni nu i-a deschis usa. Cateva ore mai tarziu, femeia a auzit glasul copilului, la telefon. Romanca si italianul au locuit peste hotare multa vreme. Numai ca, viata femeii alaturi de omul despre care credea ca o sa-i fie alaturi la bine si la rau s-a transformat intr-un iad.

Satula de chinuri, romanca si-a luat copilul si s-a intors in tara. In urma procesului pentru custodie, tatal a primit dreptul la vizite, dar n-a renuntat la ideea de a-si lua copilul cu el, in Italia. Pana acum, cei doi sunt de negasit! Barbatul si-a inchis telefonul, iar rudele lui din Italia sustin ca nu a ajuns la locuinta sa de acolo.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate