Cum iti dai seama ca ai exagerat cu operatiile estetice?

Tot mai multe femei apeleaza la operatiile estetice, desi nu au nevoie de acest lucru.

Cum iti dai seama cand ai si cand nu ai nevoie de o interventie? Cand stii ca ai exagerat cu siliconul? Prezent in platoul Draga mea prietena, medicul estetician Marek Valcu a facut cateva precizari.

El a spus ca, in general, 50% din interventiile care se realizeaza sunt niste mofturi.

"In general, referindu-ne la toti pacientii, probabil ca 50% din interventii sunt mofturi. 50% din interventii ne forteaza mana si pacientii nu capata o imbunatatire a vietii lor. Sunt persoane cu sani frumosi care vin la mine si spun ca vor implanturi de 400, 500".

Marek Valcu a dat-o exemplu pozitiv pe Gina Pistol care, desi probabil are mai multe interventii la activ, arata foarte bine.

"Gina Pistol este o femeie foarte frumoasa, are o fizionomie foarte frumoasa, foarte feminina, si faptul ca si-a marit buzele a accentuat acest lucru si a facut-o sa fie mai atractiva. O sa ma intrebati ce e aceea frumusete. Frumusetea intotdeauna se raporteaza la fizionomia unui tanar sau a unui copil Daca va uitati la Gina Pistol, obrajii ei sunt foarte proaspeti. Daca si i-a mai aranjat un pic, sa stiti ca a facut foarte bine".

Aflati mai multe detalii din materialul de mai jos:
##VIDEO118603##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate