Cum face Raluca de la "Puterea dragostei 1" bani pe Instagram. Toată lumea a rămas șocată!

Author: R.V.
Actualizat: 23 iul 2020, 10:16

Raluca Munte, fosta concurentă din primul sezon al show-ului matrimonial "Puterea dragostei" a făcut un anunț ciudat pe rețelele de socializare.

Este vorba despre "o soluție", după cum spune ea, prin care oricine poate face rost de bani doar accesând un link si descărcând o aplicație.

" Am descoperit o super aplicatie unde voi puteti castiga banuti fara sa faceti mare lucru! Ai nevoie de un telefon/tableta sau un calculator. Ce trebuie sa faceti? Am pus la story un link cu swipe up! Downloadeaza aceasta aplicatie, urmeaza pasii pe care i-am pus la story! Eu sunt aici sa va ajut daca aveti intrebari sau neclaritati! E superrrrr tare sa faci o gramada de banuti folosind aceasta aplicatie! Spor! Am pus linkul in biooooo de unde poti downloada!!!!"

- este mesajul Ralucăi postat pe profilul său de Instagram, prin intermediul căruia își invită toți fanii și urmăritorii să intre pe pe Insta Story-ul ei pentru a descărca aplicația.

Se pare că totul este o capcană și nicidecum un ajutor pentru fani, prin care Raluca reușește să strângă bani de fiecare dată când cineva intră pe profilul ei pentru a desărca link-ul respectiv.

Fanii au observat pe loc acest lucru, iar reproșurile și comentariile prin care aceștia îi bat obrazul Ralucăi nu au întârziat să apară.

Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii s-au cunoscut mai bine în afara casei:

"Dar de ce nu spui ca in primul rand tu castigi bani de pe urma fiecarui utilizator inscris?"- a spus unul dintre fani.

Iată postarea:

 


Cookies