Cum au decis Theo Rose și Anghel Damian să-l crească pe micuțul Sasha „Copilul trebuie să cunoască cum este viața la țară” Artista face dezvăluiri uluitoare din viața de mămică

Autor: Diana Bostan

Theo Rose vorbește despre Sasha

Sursa: Captură YouTube

Theo Rose și Anghel Damian au o relație de un an de zile, iar în urmă cu aproximativ patru luni au devenit părinții unui băiețel pe nume Sasha. Cum a decis artista să-și educe copilul.

Atunci când vine vorba de Sasha, artistei Theo Rose i se luminează față, venirea pe lume a bebelușului fiind lucrul care a împlinit-o ca și femeie. Atunci când vine vorba de viitorul copilului ei, artista susține că micuțul este un norocos.

Artista Theo Rose a vorbit despre creșterea micuțului ei

Cântăreața a fost invitata Ilincăi Vandici în podcastul #TeAscult, acolo unde a vorbit despre viața de familie, despre micuțul său, dar și despre părinții lui Anghel Damian.

Fiind tot timpul pe fugă, artista se împarte între casă, studio și platourile de filmare. 

Citește și: Motivul pentru care Theo Rose nu se vede mireasă „Nu mai e de mult timp scopul meu ăsta” Ce spune vedeta despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose profită la maxim de timpul petrecut cu Sasha și se consideră o mămică norocoasă.

Artista este conștientă de faptul că micuțul va avea parte de o copilărie și de o viață frumoasă, având norocul să se nască într-o așa familie.

Citește și: Adevărul despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian: „Cu mult mai inteligent decât mine”. Ce a dezvăluit artista despre partenerul ei

Artista susține că micuțul are atâtea lucruri bune de învățat de la ea și de la Anghel, dar și de la bunici.

Theo Rose susține că părinții lui Anghel sunt oameni cu o anumită pregătire, oameni de cultură, iar părinții ei sunt niște oameni plini de viață și de bunătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce spune tatăl lui Anghel Damian despre Theo Rose „E viața lor, în care eu nu mă voi amesteca” Cât de des își vizitează nepotul

Ce oameni, cu câte cultură, cu câte cunoștințe vin la pachet și câte lucruri va avea el de descoperit lângă ei. Este o binecuvântare pentru copilul ăsta că s-a născut și-n familia lui Anghel.

Pe de altă parte, îi are pe ai mei, care sunt acolo la țară, sunt niște oameni simpli și foarte fericiți. Cu siguranță vor face împreună cu el activități pe care orice copil ar trebui să le facă. E necesar ca el să cunoască care era viața adevărată înainte, viața de la țară, să i-a contact cu animalele”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose este nerăbdătoare ca micuțul Sasha să crească

Deși are doar patru luni, Theo Rose își imaginează deja cum va merge la concerte, iar micuțul Sasha va fi în public să-și susțină mămica sau cum ea va merge la serbările lui.

Sunt convinsă că este un copil înzestrat. Abia aștept să văd ce-și va alege el să facă ”, a mai dezvăluit Theo Rose. 

Citește și: ,,Iubirea de mamă doare”. Theo Rose, în lacrimi! Cum s-a schimbat viața artistei de când l-a născut pe micuțul Sasha

Chiar și așa, Theo Rose are și o anumită teamă atunci când vine vorba de creșterea copilului ei. Artista se teme de faptul că timpul va trece mult prea repede, fiind și motivul pentru care îi oferă toată atenția și iubirea.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă. Decizia neașteptată luată de artistă: "S-ar putea să dormim pe jos"

Artista se consideră a fi o persoană caldă și iubitoare și prin prisma faptului că familia ei a fost una unită și a avut parte de foarte multă dragoste din partea părinților. Aceasta s-a simțit mereu protejată.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!