Cum au apărut Roxana Prințesa Ardealului și Rusu de la "Puterea dragostei"! Nu i-ai mai văzut așa până acum!

Roxana Prințesa Ardealului și iubitul ei, Rusu de la "Puterea dragostei", au apărut într-o ipostază inedită: cântând împreună într-un videoclip, iar el acompaniind-o pe artistă la chitară.


In articol:

Roxana Prințesa Ardealului și Rusu cântă împreună în clipul piesei "Cu tine". Totodată, Florin Rusu o acompaniază și la chitară în videoclip.

Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu se pregătesc să devină părinți. În videoclip se și observă sarcina Roxanei. Având în vedere că sarcina este destul de avansată, Roxana Prințesa Ardealului a îmbrăcat o rochie largă în clip.

Cum au apărut Roxana Prințesa Ardealului și Rusu, iubitul ei! Se pregătesc să devină părinți

Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu, fost concurent de la "Puterea dragostei", au format un cuplu înainte ca el să intre în show și s-au împăcat după ieșirea lui din casa "Puterea dragostei". Se despărțiseră chiar înainte ca el să intre în casă. Anunțul celor doi, că vor avea un copil împreună, a luat prin surprindere multă lume.

Citeste si: Ludovic Orban a făcut anunțul momentului: Am o veste bună să vă dau! - capital.ro

"La omul bun durează mai mult să își găsească fericirea, știam că Dumnezeu îmi va da după sufletul meu. Da, acum pot să spun că sunt fericită, ceea ce îmi lipsea am și în curând vom fi trei. Ce poate fi mai minunat de atât, cea mai mare bucurie și binecuvântare de la Dumnezeu. (...) Domi, băiatul nostru scump, abia aștept să vii pe lume, până atunci sper să am o sarcină ușoară, până acum nu am avut probleme", a scris Roxana Prințesa Ardealului.

"Cel mai minunat lucru e să fii tată, motivul pentru care voi lupta toată viața mea", a anunțat Rusu de la "Puterea dragostei", și el extrem de fericit.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies