Cum arata Viorica Dancila in tinerete, la varsta de 29 de ani! Era slaba si bruneta, nu seamana deloc cu felul in care arata astazi

Cum arata Viorica Dancila in tinerete

Imagine rara: cum arata Viorica Dancila in tinerete, la varsta de 29 de ani, pe vremea cand nu era cunoscuta in politica.

Viorica Dancila, premierul demis al Romaniei, a dezvaluit intr-un interviu mai multe detalii nestiute din viata personala.

Viorica Dancila a dezvaluit ca momentul in care l-a infiat pe Victor, fiul ei, a fost unul care i-a schimbat radical viata pe toate planurile.

Premierul Romaniei spune ca aducerea lui Victor in familie a fost o adevarata provocare, deoarece conditiile materiale pe care le avea atunci nu erau cele mai fericite.

Viorica Dancila locuia la acel moment in Videle, intr-un apartament cu doua camere.

"După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei.

"La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci", a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dancila a dat publicitatii si o poza in care apare alaturi de familia ei, la varsta de 29 de ani.

Iata cum arata premierul Romaniei atunci:

Cum arata Viorica Dancila in tinerete

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate