Cum arata trofeul ''Survivor Romania'' 2020? Fostii concurenti au venit sa isi sustina favoritul! Primele imagini

Finala ''Survivor Romania'' a inceput, iar emotiile sunt din ce in ce mai mari pentru cei 4 finalisti.


In articol:

Cei patru finalsti ''Survivor Romania'' 2020 sunt Elena Ionescu, Lola Crucu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. 

Cum arata trofeul ''Survivor Romania'' 2020

Marele consiliu a inceput deja si mai este doar un pas pana vom afla numele marelui castigator. Multa lume se intreaba cum va arata marele trofeu ''Survivor Romania''. Acesta este in arena, pregatit sa intre in posesia marelui castigator.

Citeste si: Survivor Romania live stream online: urmareste aici finala live

Iata prima imagine cu trofeul: 

''Avem aici 11 dintre cei 29 de fosti concurenti. Fiecare dintre ei cautand sa isi sustina favoritul. Iar pe unii dintre ei nu i-ai mai vazut de mult. Dar vedetele serii inca nu sunt aici'', a spus Dan Cruceru. 

Urmariti primele imagini din Marea Finala ''Survivor Romania'' in materialul video de mai jos: 

Marele castigator Survivor Romania va fi aflat in aceasta seara. Dupa 5 luni de competitie cei patru finalisti: Lola, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp se afla in fata marelui premiu: trofeul Survivor Romania si suma de 250.000 de lei. Castigatorul va fi desemnat prin votul publicului, in direct, la Kanal D.

Citeste si: Survivor Romania live stream online: urmareste aici finala live

Pentru a-ti sustine concurentul preferat trebuie sa trimiti un SMS la numarul 1230 cu numele concurentului. Tariful fiecarui SMS este de: 1.19 euro (TVA inclus). Tariful se aplica automat.

Televotingul se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin intermediul retelelor de telefonie DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Numele afisate, care pot fi trimite, vor fi: "Lola", "Emanuel", "Elena" si "Iancu".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate