Cum arata sora lui Adrian de la "Puterea Dragostei": multi au ramas cu gura cascata cand au vazut-o

Adrian este unul dintre cei mai populari concurenti de la "Puterea Dragostei".

Este apreciat pentru temperamentul lui vulcanic, pentru felul in care spune lucrurilor pe nume dar si pentru stilul vestimentar pe care il are.

Putini stiu insa ca Adrian are o sora mult mai mica decat el, in varsta de doar 5 luni. Cu ocazia sarbatorilor de iarna concurentul de la "Puterea Dragostei" le-a prezentat-o fanilor pe cea mica si a postat un mesaj emotionant pe contul lui de Instagram.

"Sora mea cea mica Prima mea fana! Mi-a fost atât de dor de ea! Deşi se încheie anul 2018 - cu emoţii, trăiri la cote maxime, am avut de învăţat foarte multe, dar am rămas şi cu dezamăgiri!

"Îmi doresc enorm pe viitor o familie frumoasă, modestă şi să am copiii în preajma mea! Vreau sa fiu un tată model, un tată de caterincă şi să simtă copiii mei că suntem cei mai buni prieteni! Să nu simtă diferenta că eu sunt părintele lor!

"Mă bucur că am avut ocazia sa cunosc marea dragoste la emisiunea - Puterea Dragostei! Trăiesc cele mai frumoase momente din viaţa mea! Iar voi dragii mei susţinători, am încredere că mă votaţi zi de zi pe site!

"Vreau sa facem Istorie! Vreau sa cred că am cea mai tare echipa de susţinători! Iar - spre - final, vă doresc un an nou magic şi plin de noroc ! Vă mulţumesc din inimă pentru tot!", a scris Adrian.

Iata cum arata sora lui cea mica:

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iancu Adrian (@iancuia) on

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate