Cum arata Simina, de la "Puterea dragostei", inainte de a recurge la interventii estetice? Este total schimbata!

Simina de la "Puterea dragostei", este una dintre cele mai curtate concurente din casa "Puterea dragostei".

Inca de la intrarea sa in competitia "Puterea dragostei", Simina a iscat multe momente tensionate intre concurenti. Mai intai, prezenta acesteia a declansat un cutremur in relatia lui Adrian cu Raluca. Fostul concurent, Adrian, a fost fascinat de aspectul fizic al Siminei si, lasandu-se dus de val, a incercat sa se apropie de ea, ba mai mult decat atat i-a scris cateva mesaje in care insista sa o cunoasca mai mult. Gestul a infuriat-o enorm pe Raluca si aceasta a decis la scurt timp, sa puna capat relatiei lor si sa mearga mai departe in viata alaturi de Ricardo.


Pe de alta parte, Simina i-a pus inima pe jar si fostului concurent, Jador, dar acesta a parasit rapid casa "Puterea dragostei", lasand-o in lacrimi si cu o mare dorinta de a parasi casa iubirii pentru cel care ii furase inima.

Desi a recunoscut ca are sentimente pentru Jador si ca isi doreste sa plece din emisiune cat mai rapid, tocmai pentru a fi impreuna cu el, Simina a reusit sa scape de eliminare in ultimele doua saptamani. Astfel a ajuns sa fie in atentia noilor concurenti intrati in casa iubirii, care si-au exprimat dorinta de a o cunoaste. 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate